Review- Îngrijirea tenului cu produse Green Lab

Cu produsele Green Lab nu sunt la prima întâlnire, iar despre crema de zi si crema de noapte GreenLab am vorbit mai detaliat într-un articol anterior.

M-am declarat și mă declar foarte încântată de aceste produse. Cele două creme de zi și de noapte sunt în rutina mea de îngrijire și vor mai fi mult timp de acum în colo.

GreenLab Cosmetics produce cosmetice de cea mai înaltă calitate

GreenLab Cosmetics  produce cosmetice de cea mai înaltă calitate, fabricate în România cu dăruire şi profesionalism, concepute pentru a răspunde nevoilor dermatologice ale consumatorului.

Principiile şi ingredientele active naturale sunt atent selecționate şi dozate, îmbinând  cele mai noi tehnologii din industria cosmetică  cu ingrediente active inovatoare. Toate acestea  având ca scop susţinerea pretenţiilor de pe ambalaj cu studii clinice şi dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tău.

 

CREMĂ DE ZI HIDRATANTĂ ŞI REVITALIZANTĂ CU PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol, Ulei din sâmburi de struguri, Alantoină şi Vitamina E, SPF15

Primul lucru care îmi ”sare în ochi” și care mă bucură este SPF15. Indiferent de anotimp Spf-ul nu trebuie să lipsească, mai ales de pe ten.

-Aceasta prezintă o înaltă performanță anti-ageing şi foto-protecţie- ce poți să vrei mai mult.

Are un efect puternic antioxidant asigurat de combinaţia unică de  celule stem vegetale PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol 98%, Alantoină, Ulei de sâmburi de struguri, Vitamina E.

Folosesc de aproape un an, această crema iar în timp am observat cum tenul meu a  devenit mai  ferm, luminos, tonifiat şi întinerit. E adevărat am mai alternat și cu alte creme, însă rezultatul e vizibil.

Are o textură lejeră, aerată dar hidratează foarte bine. Îmi place mult și flaconul dar și   sistemul AirLess.

Flaconul are 50 de ml, dar ajunge o perioadă foarte lungă, primul flacon l-am terminat în vreo 3sau 4 luni.

Prețul este unul foarte bun, având în vedere raportul calitate preț doar 49 de lei.

APA MICELARA cu alantoina

 

Datorită micelelor din compoziție curață delicat tenul sensibil îndepărtând fără efort machiajul, impuritățile și celulele moarte. Conține alantoină, obținută din planta de tătăneasă care calmează tenul și îl hidratează. Producătorul spune că  înlătură chiar și machiajul rezistent la apă.

Sincer aici nu pot să mă pronunț, pentru că pentru machiajul rezistent mereu am optat pentru bifazice.

Apa micelară este un produs excelent pentru reglarea sebumului fără a usca sau irita pielea.  Aceasta ajută pielea să își recapete elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Iubitoare de apă micelară, am fost foarte încântată când am văzut că cei de la Green Lab ne-au oferit la Bucovina Beauty Event acest produs. De fapt am fost încântată de4 ambele produse având în vedere că pe unul dintre ele îl folosesc de 1 an de zile.

Am văzut când s-a lansat apa micelară pe piață, am tot văzut-o prin blogosferă și parcă îmi făcea cu ochiul. Știam că produsele sunt bune, știam că laptele demachiant mi-a plăcut la fel de mult, deci apa micelară nu avea cum să dea greș.

Părerea mea despre apa micelară Green Lab

Evident sau nu când am ajuns acasă de la eveniment, prima dată m-am demachiat. Care a fost produsul pe care am pus prima dată mâna? Ai ghicit apa micelară cu alantoină de la GreenLab.

Sincer nu am fost mirată cât de bine mi-a curățat tenul. Aveam pretenții de la ea și chiar nu m-a dezamăgit. Cu 3 dischete mi-am curățat tenul de orice urmă de machiaj.

Imi place și sistemul de dozare, e mult mai simplu și nu pierd produs.  O folosesc seara și uneori chiar și dimineața.Îmi place să îmi răsfăț tenul cu această apă micelară, pentru că îmi calmează orice iritație și îl hidratează bine.  Produsul nu conține parfum, dar în schimb are un miros care aduce puțin a medicamente. Sincer nu mă deranjează  și o recomand cu mare drag persoanelor  cu tenul problematic sau sensibil.

 

Folosind toate cele 3 produse, cremă de zi, cremă de noapte și apa micelară, nu fac decât să îmi fac tenul fericit.  Fiecare din cele 3 produse au proprietățile lor, benefice tenului, iar folosite împreună,nu pot face decât bine.

Flaconul are 150ml, costă 23 de lei și se poate achiziționa de aici.

Produse Green Lab produse românești de calitate

Nu mă mai repet că deja am făcut-o de nu știu de câte ori…  dar totuși îmi plac aceste produse ți mă bucur mult că le-am descoperit.

Tu ai încercat aceste produse? Te-am făcut curioasă de ele?

Dacă te interesează , află că le poți achiziționa din mai multe farmacii din țară dar și de pe site-ul oficial.

 

 

Deyutza

21 Comments

  1. N-am incercat produsele dar nici nu le-am intalnit prin magazine. As dori sa testez si eu crema de zi. Am sa caut si online.

  2. m-ar interesa apa micelara ,nu am vazut prin magazine dar presupun ca in farmacii exista

  3. Produsele Green Lab au fost apreciate de toata lumea. Sunt convinsă că fac treaba buna.

  4. Cu ingredientele pe care le conțin aceste produse, într-adevăr calitatea lor este una ridicată. Mi-a reținut atenția mai ales crema cu resveratrol.

  5. Sunt tare curioasa de aceste produse. Nu știam de ele. Dar am să mă uit pe site după ele.

  6. Am incercat si eu aceste doua produse si tare incantata am fost de ele. Chiar fac o treaba foarte buna si nu mi-au afectat tenul in niciun fel, dimpotriva au adus cu sine numai beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.