TPAweeklychallenge – #6 Nautical

Tema aceasta mi se potrivit oarecum la fix. De ce zic asta, pentru că probabil știi că sunt în concediu la mare. Înainte de a pleca în concediu, mi-am făcut manichiura și-am plecat fericită. De data aceasta am împușcat doi iepuri dacă pot să spun așa.

Mi-am făcut manichiura pentru concediu și am respectat și tema week-endului. Bine recunosc că manichiura cu care am plecat a suferit mici modificări, însă ideea e tot aceeași. Oricum e posibil să fi văzut unghiuțele mele prin pozele postate săptămâna aceasta pe facebook sau instagram.

Bun să nu mă mai lungesc…. și să revenim la manichiura de astăzi.

TPAweeklychallenge – Nautical

Nautical pentru astăzi… așa că m-am conformata …. cum m-am priceput mai bine. Aveam cu totul altceva în minte, dar așa iese când nu ai materialele necesare… Dar parcă nici n-aș mai da banii pe n-șpe mii de matrițe sau waterdecals-uri :)).

Manichiura e relativ simplu de realizat. Trei nuanțe, cele 3 specifice marinarilor, lipite câteva decalsuri și gata manichiura.

Cele 3 lacuri de unghii, sunt eternul și clasicul #33 de la Essence, roșul Anytime RED de la Melkior și noutatea este lacul de unghii de la ProNAILS. E prima dată când am folosit această nuanță și ma uimit cât de repede s-a uscat lacul și am putut chiar să ștampilez. Nu vezi modelul ștampilat pentru că manichiura a  suferit multe modificări :)). Nu mi-a plăcut ce și cum a ieșit și am zis că e cel mai sigur cu water decals-uri.

Pe fiecare unghie este câte un simbol am marinarilor și chiar însăși barca lor. 🙂

Nimic complicat, ceva ușor de realizat de către oricine. Nu zi că nici de data asta nu îți iese :))

Este o manichiură perfectă pentru mare. … o manichiură perfectă pentru concediu.

 

Eu probabil că momentan sunt pe drum și mă întorc acasă, dar când ajung intru să văd ce au făcut și fetele. Sunt tare curioasă, tu nu ?

 

Deyutza

4 Comments

  1. un model maritim mai aparte ,super oja Melkior de calitate ,o manechiura de concediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.