Notd – Malika colors- verde fistic 105B

Că sunt îndrăgostită de lacurile de unghii de la Malika Colors nu cred că mai e nici un secret. De-a lungul timpului am adunat câteva în colecția mea și asta nu poate decât să mă bucure.

În primăvară s-a lansat o colecție nouă de lacuri de unghii iar pe 3 dintre ele deja ți le-am arătat. Despre lacul Spring Beauty, cred că știi că a fost făcut special pentru întâlnirea fetelor bloggerițe de la București. Tare m-am bucurat când l-am primit și eu. Mult m-am bucurat și când am aplicat lacul de unghii Nude

O nuanță atât de plăcută și perfectă pentru orice situație sau eveniment.

Despre  Blue capri  am vorbit prin aprilie, dar această nuanță e perfectă pentru vremea de acum. Perfectă pentru mare.

 

Malika Colors- verde fistich

Astăzi i-a venit celei de-a patra nuanță din colecție și anume verde fistich. Eu una iubesc fisticul și tot  odată această nuanță. Eu una o văd perfectă atât pentru primăvară dar și acum vara.  O culoare veselă și perfectă pentru sezonul cald.

Nuanța este foarte opacă și dintr-un singur strat am acoperit toată unghia. Ca de obicei eu am aplicat două, însă chiar nu e nevoie de așa ceva.

De rezistat a rezistat bine, doar că eu în 3 zile am șters-o 🙂 Așa e când trebuie să faci cât mai multe manichiuri :))

Ca și celelalte nuanțe se găsește pe site-ul MALIKA COLORS și costă doar 15 lei. Zic doar pentru că această oja poate concura cu brio alături de branduri mari și deja cunoscute, dar cu prețuri mult mai mari la produse.

De data aceasta am ales să lipesc niște stickere, dar deja am în minte câteva modele ștampilate care ar da foarte bine cu acest verde fistic.

Tu cum ai purta această nuanță? Unde o vezi potrivită ? Îți place verdele? Îți place Malika Colors?

Deyutza

10 Comments

  1. Nuanta este foarte interesanta. Cred ca as purta, mie imi plac culorile indraznete. ??

  2. Imi place foarte mult verdele crud, iar de manichiura nici nu mai zic.Legat de brand am tot citit despre ei dar nu am incercat

  3. o culoare indrazneata ,super interesanta ,de mare efect,iar ojele Malika sunt destul de rezistente ,felicitari imi place mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.