Relansare cu farmec a produselor din gama Doina

La evenimentul Bucovina Beauty Bloggers, am avut parte de foarte mulți sponsori care au dorit să ne fie alături. Unul dintre ei a fost și brandul Farmec. Despre Farmec nu știu dacă are rost să mai vorbesc pentru că ei sunt pe piață de foarte mulți ani și nu cred că este cineva care să nu îi cunoască.

Totuși pentru cine prin absurd nu știe cine este Farmec.

Farmec este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante.

 

Farmec cel mai mare producător de cosmetice

De curând au relansat brandul Doina și au lansat noi produse.

Doina este un brand de referință, atât pentru Farmec, cât și pentru consumatorii noștri. Valoarea acestuia este conturată de istoria de peste cinci decenii, în care produsele Doina au făcut parte din ritualurile de îngrijire personală a generații întregi de românce. Este o marcă de încredere, de tradiție, care oferă un raport corect calitate – preț și care își menține în continuare o cotă de piață avantajoasă. Pentru a rămâne în topurile preferințelor consumatorilor noștri fideli, dar și pentru a câștiga încrederea tinerelor generații, am avut grijă să revitalizăm gama Doina, din punct de vedere design și utilizare. De asemenea, ținând cont de nevoile identificate în piață, am extins portofoliul Doina cu un nou produs – Laptele cu ulei de gălbenele, care respectă în totalitate conceptul gamei, atât la nivel de ambalaj, cât și formulări pe baza unor ingrediente naturale” a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec

Produsele nou lansate sunt:

  • Laptele cu ulei de gălbenele
  • Laptele Nutritiv Vitaminizant Clasic
  • Laptele Vitaminizant Antistres
  • Emulsia cu lăptișor de matcă
  • Emulsia cu extract de castraveți
  • Crema Nutritivă Vitaminizantă

În cadrul evenimentului noi am primit 3 dintre aceste noi lansări laptele cu ulei de gălbenele, laptele nutritiv vitaminizant și crema nutritivă vitaminizantă.

Până în prezent nu am umblat decât la laptele cu ulei de gălbenele pentru că îmi doream să văd cum este. Dacă produse Farmec sau Gerovital am mai folosit de-a lungul timpului  produse Doina chiar nu folosisem de prin liceu cred.

 

Laptele cu ulei de gălbenele

Îmi place textura sa, este ca ca o emulsie sau ca o cremă ceva mai lichidă. dar totodată formula lui este destul de grasa. După demachiere nu mai simt nevoia de nici o cremă, decât dacă folosesc un tonic. Chiar dacă tenul pare puțin gras mie îmi place pentru că stă acolo peste noapte iar dimineața tenul meu arată bine.

În fond și la urma urmei, având în  vedere că acest lapte nu este doar pentru demachiere ci și pentru îngrijire atunci nu am ce să îi mai cer. Îmi place de asemenea că acum cu noua lansare s-au schimbat ambalajele,capacul în primul rând. Acum capacul este de tip flip-flop ceea nu nu poate decât să mă bucure. Așa e mult mai ușor de dozat produs și nu stai sa te chinui să înșurubezi capacul, așa cum era vechiul ambalaj.

Deși scrie mare și citeț pentru față și corp, eu l-am încercat și la ochi. Deși auzisem păreri că e ok și pentru așa ceva, ei bine la mine nu a fost. Mi-am iritat puțin ochi, dar asta e numai vine mea, de aceea recomand să folosiți produsul doar pe ten și corp.

Laptele nutritiv vitaminizant

Cei de la Farmec spun că Laptele nutritiv vitaminizant este un produs care se adresează tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atât pentru etapa de demachiere, cât şi pentru etapa de nutrire.
Prezintă o formulare clasică şi de succes, prin compoziţia sa bogată în vitaminele A şi F, produsul vitaminizează, revitalizează şi protejează pielea.  Astfel, laptele Doina poate fi utilizat pentru:

  • curăţarea, hidratarea şi vitaminizarea tenului,
  • calmarea pielii iritate după plajă,
  • potenţarea bronzului,
  • realizarea măştilor nutritive – în combinaţie cu diferite fructe,
  • hidratarea pielii uscate,
  • hidratarea pielii sensibile a copiilor,
  • întreţinerea corporală.

Nu contest nimic, având în vedere că eu am folosit decât Laptele cu ulei de gălbenele și acela doar  pentru demachiere. Chiar și așa, a demachiat destul de ușor iar în urma sa tenul a rămas foarte catifelat și plăcut la atingere. După cum am zis,dacă nu folosesc un tonic, nu mai am nevoie de o cremă de noapte.

Uleiul de gălbenele este un ingredient care se bucură de o mare notorietate, fiind cunoscut încă din antichitate pentru beneficiile sale, având proprietăți calmante, epitelizante și antiinflamatoare. De aici și rezultatele resimțite de tenul meu.

Prețul este unul foarte mic , atât Laptele nutritiv vitaminizant cât și Laptele cu ulei de gălbenele costă doar 9 lei, iar gramajul lor este de 200ml.

 

Crema nutritivă vitaminizantă

Prin formularea sa echilibrată, cu un conţinut apreciabil de glicerină, ulei mineral, ceruri naturale şi sintetice, Doina – Cremă nutritivă vitaminizantă furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente. Reface filmul hidro lipidic protector de la suprafaţa pielii, asigurând o protecţie eficientă. Această protecție este  împotriva substanţelor agresive ,a  vântului, temperaturilor scăzute, și chiar a poluării. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii.

Crema se aplică zilnic, dimineaţa şi/sau seara, acasă sau în călătorie, putând fi folosită pentru îngrijirea feţei, mâinilor, corpului, ori de câte ori este necesar.

Crema costă doar 6 lei și are 75ml. Așa dar cu doar 15 lei poți avea un ten îngrijit, sau mâini bine hidratate.

 

Crema și laptele vitaminizant vor fi dăruite mamei. Vreau să îi fac un cadou și să o bucur cu cele  2 produse. Cred că orice mama ar fi fericită să primească produse Doina, mai ales că ele au fost și sunt o emblemă.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:
Site şi magazin online: www.farmec.ro
Mulțumesc Farmec că m-ati intors în copilărie și mamei i-ati facut o bucurie.

Tu ai folosit aceste produse? Cum ți se par?

Deyutza

13 Comments

  1. Cred ca orice femeie a folosit macar odata latele Doina. Am folosit produsele lor dar acum cativa ani si erau chiar ok.

  2. mama mea le-a folosit de cand ma stiu eu si cumpara Doina si acum ,este o crema foarte buna

  3. Doina…ce vremuri! O bucurie sa vad ca inca se mai fabrica produsele acestea, de altfel minunate pentru vremea lor. Le-as da o sansa si azi, in 2018. As vrea sa imi reamintesc mirosul lor.

  4. Intr-adevar, acum peste 30 de ani produsul lapte Doina era cel mai popular demachiant. Si nu pentru ca nu ar fi avut concurenta, se mai gaseau si alte cosmetice, nu multe, dar mai era. Insa pe toate studentele si toate femeile bine le auzeai ca folosesc lapte Doina… Ma bucur sa reintalnesc la Farmec aceasta gama.

  5. ce vremuri,cu drag imi aduc aminte dar pacat ca nu mai este parfum,acela am folosit intotdeauna era parfumul meu unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.