Ce am cumpărat/ primit în luna iunie

Luna iunie s-a dovedit a fi o lună cu puține cumpărături. Am cumpărat câte ceva, dar astăzi un produs, mâine un altul și nu le-am mai adunat pentru o poză de grup :)) Am avut totuși două comenzi online dar pe acestea le-am pozat.

Dar,doar așa ca să știi,din magazinele fizice, nu mi-am luat decât câteva lucrușoare-  nelipsitul deodorant Dove, multe dischete demachiante. Avon și Oriflame la fel am avut comandate câteva produse dar la fel n-am considerat că trebuie să le mai fac poze :)) Comenzi online am avut la Aoro și la Ayurmed.

La Aoro mi-am luat dizolvant de unghii Eveline, o cremă de față La Roche- Posay, un rimel de la L´oreal, o lumânare parfumată și o pilă de unghii de la Orly. Despre toate acestea am vorbit pe larg în cumpărături de pe Aoro by Notino

De la Ayurmed am ales o mulțime de produse și m-am gândit să împart cu voi.Așa dar siropurile le-am oprit pentru mine și familia mea, iar cremele să le împart cu voi.  Sunt produse naturale și sunt sigura că fac bine oricui.

La categoria produse primite am stat cam așa 🙂

De la Buzz Store am primit setul Barnangen despre care am vorbit cu 2 articole în urmă.

De la Bornprettystore m-am trezit cu un lac  de unghii la ușă. Nu știu pentru ce, cu ce ocazie dar eu nu pot decât să mă bucur.

De la Nivea am primit cremele parfumate, despre care la fel am vorbit intr-un articol anterior. Sunt primele creme de acest fel și chiar ar rămas impresionată de ele.

Ultimul dar nu cel din urmă a fost rimelul Scandalash de la Melkior. Și despre acesta am vorbit, dar pot să mai vorbesc… este in top 3 cele mai faine rimeluri pe care le-am încercat în ultima vreme.

Cam asta a fost pe luna iunie. Bine tot în iunie au fost și produsele primite la Bucovina Beauty Event dar chiar nu are rost să vorbesc aici despre ele pentru că sunt mult prea multe. Pentru ele ar trebuii dedicate cel puțin 2 articole doar cu prezentarea punguțelor.

Nu vin cu un astfel de articol,însă clar am să vin cu articole ce ceea ce ne-a oferit  fiecare brand.

Deyutza

9 Comments

  1. Ai primit multe produse spre testare in luna iunie. Sa le folosesti cu drag.❤️?

  2. Cremele de la Nivea mi-au stranit interesul :), recunosc ca vreau sa le incerc si eu. Rimelul il am si eu si mi se pare ok 🙂

  3. de la ayurmed imi doresc sa incerc masca aceea dar nu o gasesc nicaeri de cumparat si nu mai pot de ciuda pentru ca am citit o gramada de lucruri bune despre ea

  4. Ai spus puține? Mie nu mi s-a părut chiar așa. Oricum, stai foarte bine la produsele cosmetice, de îngrijire. Îmi plac cele de la Nivea, Melkior și… toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.