TPAweeklychallenge – #5 Hobby

Hey hey… e sâmbătă astăzi deci avem o mani nouă. Eu momentan sunt pe malul mării dar nu e problemă, sper că articolul s-a postat :)).

 

Tema de astăzi este hobby. Ce este hobby-ul ?  Hobby este un cuvânt de origine engleză, însemnând „pasiune pentru ceva anume”, ca activitate extraprofesională, în timpul liber.

În urma acestei definiții eu prea multe nu prea mai pot spune. Am două mari pasiuni, una sunt unghiuțele și a doua este blogul.

De 5 ani îndată 6, de când fac aceste două lucruri nu m-am plâns niciodată că nu mai pot sau că vreau să renunț. Din contra colecția mea de lacuri de unghii s-a mărit cu muuuuuuult. De la 2-3 lacuri de unghii și toate de culoarea roz sidefat a, ajuns la sute la lacuri de unghii de diferite culori și texturi. Pe lângă acestea matrile de ștampilat dar și waterdecalurile îmi stau mărturie că  pot să mă numesc a polish addicted :).  Ba în toți acești ani am evoluat mult, de la modul de a face manichiura până la modul de a face poze.

TPAweeklychallenge – Hobby

Acestea fiind spuse eu vin astăzi cu o manichiură care să reprezinte acest hobby al meu. Sincer nu îmi place foarte mult ce a ieșit, dar nici timp de refăcut nu am mai avut. Printre bagaje, articole, și alte manichiuri pentru tema de sâmbăta viitoare cam atat am putut să scot.

Nu e rău dar clar știu că se putea mai bine . Sticluțele de ojă sunt ”laitmotivul” manichiurii mele de astăzi. Totul a fost acompaniat de nuanțe de mov, și ele preferate de mine.

Cam asta e tot pentru săptămâna aceasta. Până data viitoare te las cu pozele de mai jos dar și cu link-urile unde le găsești pe restul fetelor să vezi ele ce hobby au.

 

  1. Deyutza https://deyutza.ro/
  2. Madalina – ?https://www.instagram.com/myprettynubs/
  3. Iulia B. – http://iuliabeldean.blogspot.com/
  4. Oana – https://oanaalex.ro/
  5. Cristina-https://nailsartconcristina.blogspot.com/
  6. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  7. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.