Ce jucării aleg băieții

Ce jucării aleg băieți, aș putea să îmi dau cu presupusul pentru că am un frate mai mic, am un băiețel și un nepoțel. Aaa mai am și un finuț deci toți băieți așa că eu zic că mă pot pronunța la acest capitol.

Deși fratemiu e mai mic ca mine cu 5 ani,deci acum  e bărbat în toată firea cu copil acasă, acasă ne-am jucat împreună.

Deși nu tot timpul ne găseam jocuri de jucat între un băiat și o fată de cele mai multe ori alegeam  ceva de genul nu te supăra frate, moara.

Astăzi jocurile s-au schimbat 🙂 iar băieți ăștia mici ai mai au alte preferințe.

Ce jucării aleg băieții

Copilul meu e cel mai mare dintre toți. Are 7 ani și deși îi plac gageturile încă mai preferă și jucăriile. Treaba asta nu poate decât să mă bucure și să mă împingă să îi cumpăr ce îți dorește. Decât un telefon, o tabletă sau mai știu eu ce gadget mai bine un joc.

Îl ultimul timp îmi tot spune că de ziua lui îți dorește un Pie Face. Acest joc este un joc care poate fi jucat chiar și în familie. El deja visează cum va juca jocul cu tati și la final îl va murdării cu frișcă.  Chiar și eu sunt curioasă care va fi mai norocos și va câștiga. În octombrie e ziua lui și mă gândeam să îi cumpăr acest joc de la Kidino, mai ales că l-am văzut la reducere.

Al doilea băiețel care îmi face propuneri este finuțul care al aproape 5 ani.

Acesta are nu știu câte bancuri de lucru și își mai dorește unul. Când va fi mare, vrea să fie constructor – tâmplar. El vrea să repare și să construiască multe clădiri. Nu zic e foarte bine și chiar m-aș bucura să rămână pe ideea asta până va fi mare.  Oricum dacă va aduna bancuri de lucru până va crește atunci sincer mama lui va  trebuii să îi cumpere un apartament doar pentru asta.  Un astfel de banc de lucru îl ajută cu  concentrarea, inteligența și mișcările motorii. Acest kit de scule este un lucru foarte important în dezvoltarea lui. Cum pot eu să îmi refuz finuțul :))

 

Trotinete pentru cei mai mici

 

Cel de-al treilea cavaler, dar și cel mai mic, el încă nu e cu cerutul, dar îl observ cam ce îți dorește.

Îi plac jocurile interactive, cuburile și chestiile colorate, însă trotineta parcă îl atrage cel mai mult. Îl plimbă taică-su cu bicicleta mare și e foarte încântat, ar sta acolo și o zi întreagă, fără apa și mâncare. :)) Tot pe Kidino am dat de această trotinetă foarte șmecheră care cred că cel mic ar alege-o fără să stea la discuții.

Trotineta are mai multe funcții, putând fi folosită în diferite etape:

  • trotineta cu scăunel și mâner de împins – se transformă într-o modernă mini-tricicletă pentru copii cu vârsta intre 1 – 3 ani. – aici ne încadrăm și noi
  • trotineta vehicul pentru copii, datorită scăunelului, copilul poate merge pe trotineta în poziție de șezut, fără mânerul de împins.
  • trotineta cu 3 roti clasică ce poate fi folosită în mod natural, până la vârsta de 7 ani datorită ghidonului reglabil.

Trotineta conține suport, unde cel mic își poate tine piciorușele.

E un fel de trotinetă 3 în 1 și dacă ar ține până după 7 ani, aș face o investiție foarte bună 🙂 . Prețul este și el unu foarte bun.

 

Așa dar cred că am lămurit ce jucării îți doresc băieții 🙂  Băieții mei, pentru că sunt sigură fiecare copil are preferințele sale.

Băieții tăi ce jucării își aleg ?

Deyutza

One Comment

  1. Si noi alegem cam aceleasi jucarii, acum suntem la capitolul mingi, deoarece jucam fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.