Idei de jucării pentru bebeluși – ce să le cumpărăm

Să faci cadouri bebelușilor poate fi greu sau de ce nu foarte ușor. Bebelușii pot fi ușor de mulțumit dacă primesc jucării care să îi atragă vizual sau aibă activități.

Se spune că nu este indicat ca copii sub 2 ani să nu primească prea multe jucării, pentru a-și dezvolta creativitatea și a putea să se concenteze mai bine pe descoperirea mediului exterior.

Idei de jucării pentru bebeluși

1. Turnul cu inele colorate –acesta  îi ajută pe copii să învețe mărimile și culorile. Mulți sunt atrași de culori și forme. Eu zic că ajută destul de mult în dezvoltarea personală.

2. Fotoliul din pluș

Deși nu este o jucărie efectivă, fotoliul din pluș este tot ce ai nevoie dacă vrei ceva util și interactiv pentru micuțul tău. Au diverse forme și culori, acestea pot deveni ușor locul unde micuțul tău își va petrece cea mai mare parte a timpului. Alege cele mai moi și pufoase fotolii din plus pentru bebelusi, în diferite forme și culori.

 

Aici găsești mai multe modele de fotolii,foarte drăguțe și atractive

 

 

3. Cărticică muzicală

Astfel de cărticele sunt foarte ingenioase iar pentru cei mici este un adevărat deliciu să le descopere. Aceasta îl ține ocupat o perioadă destul de lungă mai ales că are multe activități.

Are zone foșnitoare, oglinda pentru recunoașterea propriului chip și forme rotative. Este prevazută cu muzică care încântă copilul. Culorile luminoase și extrem de contrastante stimulează coordonarea mana-ochi.

4. Covoraș muzical

La fel ca și cărticica, covorașul este unul interactiv, cu sunete și animăluțe. Țin minte că și al meu copil a avut unul asemănător și tare încântat a mai fost.  Astfel ei reușesc să recunoască mai ușor animalele și cum face fiecare. învățăm prin joacă, nu ? E cel mai ușor

5. Centru de activități

După vârsta de 6-7 luni când bebe al tău stă în funduleț și când deja distinge una alta, un centru de activităti sunt sigură că va fi atras. Luminile și muzica îi atrage pe toți iar dacă mai sunt si jucării ce pot fi băgate în gură atunci e minunat.

Volan cu proiector 2 in 1. Muzica și proiectie HD cu doua stagii de joaca : întins pe spate și stand in fundulet.
Carusel cu jucarii rotativ, butoane cu sunete de masini, buton proiectie si volum.

Are de toate, ce îți poți dori mai mult.

 

Acestea sunt cele 5 idei ale mele, și mi-au venit atunci când eram în căutare de cadou pentru un copilaș de 1 an. Eu zic că toate 5 atrag copii și bineînțeles chiar mămicile ar fi încântate.

Tu ce oferi cadou copiilor micuți și bebelușilor ?

Deyutza

2 Comments

  1. Imi plac mult ideile. Jucariile din lemn mi se par cele mai creative! Totusi, este important sa stii cum sa le cumperi: unele stimuleaza creativitatea, altele logica iar altele ii ajuta sa se dezvolte fizic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.