De unde îmi cumpăr pantofi cu toc

Am nevoie de o pereche de pantofi cu toc dar și o pereche de sandale lejere. Am  tot căutat prin magazinele din oraș și nimic nu ma mulțumit.

Am nevoie de o pereche de pantofi ca acestia pentru că în luna octombrie am o nuntă. Poate vei spune că e prea devreme și mai am mult timp la dispoziție.  Nu e chiar așa pentru că, după cum bine se poate observa nu mi-am găsit ce voiam. Bine nu mi-am găsit până acum, că tocmai ce am dat de Zenda. ro un site  de care m-am cam îndrăgostit.

Zenda magazin online cu de toate

De ce m-am îndrăgostit de acest magazin? E simplu, pentru că am găsit atât pantofi cu toc, cât și fără, perfecti pentru toamna aceasta ce vine, dar și sandale și  rochii și tot ce am eu nevoie. Daaa am găsit de toate și sincer m-am speriat de prețuri.   Nu m-am speriat în semnul său, ci în cel bun. Prețurile sunt extrem de mici și inițial mă uitam dacă citesc bine.

Mi se părea că u văd bine, un tricou 15 lei, o rochie cu prețuri începând de la 19lei. Această rochie  spre exemplu costă 19,75 , iar acești pantofi sunt 41 de lei.

 

 

Cum să nu cumperi din timp, când prinzi asemenea reduceri.  Pe lângă acest model de pantofi mai sunt încă multe și nici una nu depășește prețul de 100 de lei. Apăi dacă e așa, nu îmi rămâne decât să verific mărimile și să îmi fac stoc de pantofi :)) .

Pantofi ieftini pe Zenda

La asemenea prețuri eu zic că poți să dai și tu o privire aici , pentru că după cum am zis, găsești și pantofi fără tot.  Dacă nu ești obișnuită să porți des pantofi cu tot, pe Zenda găsești ceea ce cauți. Sincer și eu port des pantofi fără toc, pentru că la servici nu prea pot sta eu 7 ore pe ”toace”.  Pantofii cu toc îi port mai mult la evenimente sau duminica la o ținută mai elegantă. În rest prefer genul casual, și deja am văzut cel puțin 5 perechi de pantofi pe care îi vreau.

Iar ca și o concluzie, nu cred că am suficient timp până în octombrie să îmi caut pantofii cu toc. De data asta cred că îmi fac stoc de pantofi fără toc, și pentru restul mai caut.

Și uite că așa mi-am răspuns și la întrebarea, eu de unde îmi cumpăr pantofi. Îi cumpăr de pe Zenda.ro

Tu de unde îți cumperi pantofi?

Deyutza

5 Comments

  1. Mi-am luat niste pantofi absolut geniali de pe zenda…pur si simplu superbi si am dat putin pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.