Review -Matte me Metalik Sleek Rusted Rose

Iubitoare de rujuri mate , după cum poate mă știi, de curând am intrat și în posesia unui ruj mat și metalic.

Este primul ruj metalic pe care l-am folosit și tot odată primul ruj mat de la Sleek. Acesta plus încă 2 produse pentru ten le-am ales de pe site-ul MakeHot, un site nou descoperit.

Pentru cine nu știe  Make Hot este locul de unde poți cumpăra produse de lux la prețuri competitive. Aici am descoperit  produse de la branduri pe care mi le doream demult să le încerc. Produsele de la Sleek sunt foarte apreciate și lăudate și mare mi-a fost bucuria când am văzut că pe MakeHot le-am găsit la niște prețuri bune.

Review -Matte me Metalik Sleek

Rujul este o premieră pentru mine după cum am mai spus. Îmi place mult ca și consistență dar și ca rezistență.  Adevărul e că nu e cel mai rezistent ruj pe care l-am încercat dar face față cu brio cafelei de dimineață. Nu e rezistent la contactul cu orice substanță bazată pe ulei/grăsimi, oricum cam asta e problema tuturor rujurilor,indiferent că sunt mate sau nu. În principiu, nu sunt rezistente la contactul cu mâncarea,dar la apă, cafea,pupici face față bine.

Aplicatorul este cumva oblic, cu vârful ascuțit, care facilitează aplicarea rujului. Astfel eliminăm riscul de a da pe lângă/ greși conturul buzei.

Ambalajul! Este foarte cochet, drăguț și îți arată nuanța exactă a rujului, fiind transparent.

Sincer nuanța nu e tocmai ce credeam eu că e, de fapt am eu impresia că nu mi se potrivește foarte bine,dar ea e foarte frumoasă.

Rujul se găsește în 9 nuanțe iar eu o am pe cea de-a noua – Rusted Rose. Totuși cred că prima Adonized Ruby mi s-ar fi potrivit mai bine.  Ce înseamnă asta ? Înseamnă că trebuie să îmi mai cumpăr cel puțin o nuanță.  :))

 • Adonized RUBY
 • Copperplate
 • Platinised Plum
 • Volcanic
 • Molten Topaz
 • Roman Copper
 • Electroplated Nude
 • Metallized Rose
 • Rusted Rose

Un minus ar fi că nu e foarte opac, și pentru o culoare intensă trebuie aplicate cam două/trei straturi.

Se usucă repede pe buze, nu le strânge și nici nu se simte inconfortabil pe buze.

În momentul de față rujul Matte Me Metalik este la reducere și dacă te grăbești îl poți cumpăra cu doar 26 de lei.

Produsul are 6ml iar valabilitatea sa este de 18 luni.

După ce l-am purtat în fel și chip și după ce l-am supus la mai multe teste, per total mă declar mulțumită de Matte me Metalik  și după cum am zis mai vreau o nuanță. 🙂

Cum ți se par produsele de la Sleek, le-ai încercat ? De la MakeHot ai comandat până acum ?

Deyutza

8 Comments

 1. Parerea mea sincera este ca arata super bine doar ca nu prea ma dau pe spate nuantele astea metalice pentru ca nu am unde sa le port, ies prea mult in evidenta si nu sunt pe genul meu. ? Am vreo 3 nuante care nu am unde sa le port.

 2. deci imi place mult de tot! nuanta e frumoasa, nu e nici prea turbata (nu ca asta ar fi o problema in ultima vreme pentru mine) si n-am niciun ruj metalic de la sleek.asa ca… nu pot sa spun ce intentii am! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.