Pregătirea miresei vară 2018 – 4 pași importanți

Sezonul nunților este în plină desfășurare. Peste tot miresici emoționate și  gata să fie cele mai frumoase în noaptea și ziua nunții.  Din experiența mea, femeile care urmează să petreacă una dintre cele mai importante zile din viața lor, nunta, își fac planuri din timp, cu un an sau chiar doi înainte de ziua evenimentului. Bine dacă e să ne gândim mai bine,de mici visăm și știm cu va fi rochia de mireasă, localul și machiajul.

Machiaj de mireasă

Una dintre primele preocupări ale mireselor este alegerea machiajului. Întrebările sunt de genul „cine mă va machia? Ce machiaj mi-aș dori? Ce mi s-ar potrivi mai bine? Cele mai multe, de fapt toate, aleg să meargă la salon pentru a arăta minunat în această zi minunată.

Cele mai nonconformiste aleg un machiaj de nunta mai sofisticat și în culori mai vibrante, iar miresicile clasice preferă machiaj nude, cu care să nu iese foarte tare în evidență.  Pe lângă asta machiajul trebuie să reziste cel puțin la 24 ore. Dacă e să luăm în calcul  temperaturii crescute,  stările emoționale și  sesiunilor de pupături sau îmbrățișări,atunci da trebuiesc produse de calitate.

Coafura miresei

Aici rămâne totul la latitudinea miresei și cam ce și-a dorit ea trebuie să iese, pentru că altfel e bai. Cele mai frumoasa coafuri  mireasa sunt realizate din părul lung,iar aici fantezia stiliștilor nu are limite. Sunt sigură că și tu te-ai visat fie cu un coc frumos, fie cu părul lăsat liber pe spate sau cine știe ce împletitură împodobită cu trandafiri.

În fond și la urma urmei, nu contează lungimea părului pentru că o coafeză bună va știi ce să îți facă să te avantajeze cel mai bine. Tot ce are nevoie este inspirația și produsele de calitate.

 

Parfumul de nuntă

Dintre amintirile tale de la nuntă nu poate lipsi un parfum de excepție! Datorită acestuia, îți vei aminti de ziua cea mare, ori de câte ori îl vei folosi.

Nu știu dacă se poate numi așa, însă în această zi specială, clar îți trebuie un parfum pe măsură. Un parfum care să persiste întreaga zi, și cel mult să îl reîmprospătezi o dată pe parcursul zilei sau serii.

Parfumuri bune și de calitate se găsesc pe
Notino , iar Dolce & Gabbana Velvet Love, că ar fi o opțiune foarte bună.  De asemenea Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat, cred că ar fi potrivit,deoarece aceste este :

  • parfum efervescent, floral oriental
  • pentru femei spontane și optimiste
  • pentru zi și pentru ocazii deosebite.

Ce ocazie mai deosebită decât nunta ta poate să mai existe 🙂 Și cine este mai optimistă ca tine, odată ce te-ai hotărât să faci pasul cel mare.

 

 

Rochia de mireasă

Probabil că ai visat la momentul alegerii rochiei de mireasă cu mult timp înainte ca iubitul tău să te ceară în căsătorie. În copilărie, orice fetiță admiră miresele și își imaginează cum va fi ea o prințesă în ziua nunții. Unele își schimbă opțiunile, însă de cele mai multe ori rochia de mireasă rămâne aceiași pe care o visai de mică.

Este foarte important să nu te lași pradă primelor impresii pe care ți le face vizionarea unei rochii. La începutul căutărilor, pleacă de acasă cu gândul că NU vei cumpăra azi.   Alegerea rochiei necesită multe săptămâni de căutare și în nici un caz nu ți-ai dori să te repezi la prima rochie pe care o probezi și apoi să îți pară rău de alegerea făcută.

Analizează cu multă atenție comoditatea rochiei. Noaptea nunți este cea mai minunată din viața ta, dar și cea mai solicitantă.

Atunci când probezi rochii de mireasa este importantă și părerea unei  alte persoane. De aceea fii atentă pe cine alegi să te însoțească în marea aventura prin magazine.Preferabila ar fi să  mergi împreună cu mama, sora sau cea mai bună prietenă, ele te cunosc cel mai bine și te vor sfătui doar de bine.

Pregătirea miresei din vară 2018

Pregătirea miresei include mult mai multe lucruri însă acestea sunt 4 lucruri fără de care nu se poate. 4 lucruri fără de care mireasa nu ar mai fi mireasă în ziua nunții.

Pentru tine care sunt cei mai importanți pași pe care trebuie să îi urmeze  în pregătirea sa, orice mireasă?

Deyutza

8 Comments

  1. Machiajul si coafura sunt cele mai importante. Evident ca si rochia are importanta ei. Daca aceste 3 elemente sunt indeplinite, succesul evenimentului este garantat

  2. Pentru o mireasă sunt importante toate detaliile❤Vara este anotimpul perfect pentru o nunta colorata

  3. Intr-adevar, toate sunt importante. Rochia, coafura, machiajul.si pantofii mi se par cele mai importante.

  4. Pregatirea miresei este lucru greu dar si frumos in acelasi timp, este un moment unic pentru noi femeile.❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.