Malika Colors are grijă de unghiile mele

Astăzi dau startul postărilor și review-urilor produselor primite în cadrul Bucovina Beauty Event. Această serie începe cu 2 produse de la Malika Colors.  Nu sunt la primul contact cu aceste produse și de aceea știu că produsele sunt foarte bune.

Malika Colors este o companie specializată în producția lacurilor de unghii și produse cosmetice. Povestea pasiunii Malika Colors  începe în urmă cu 30 de ani într-un oraș fermecător din nordul Italiei numit Bergamo.

 Creată din perspectiva unui tânăr ambițios, din dorința de a oferi produse diversificate și de calitate superioară, MALIKA COLORS reușește să penetreze piața românească  cu succes.

Malika Colors un brand italian cu experiență în spate

 

Adevărul e că până în momentul de față doar lacuri de unghii am folosit de  la Malika Colors, însă am văzut pe site că se comercializează și produse cosmetice. Timpul nu e pierdut și e posibil să aflu cât de curând cum sunt și aceste produse.

Alături de produse de beauty tot pe site se găsesc și celebrele genți Lucy.

Modelul Bangkok chiar am avut ocazia să o văd îndeaproape la evenimentul de la Suceava. Geanta este un model unicat, produs 100% în Italia. Este un model deosebit, interesant care atrage multe priviri.  Este atât de moale și plăcută la atingere, dar și foarte încăpătoare. Știind cum suntem noi femeile și cum cărăm de toate în geantă, aceasta ar fi perfectă pentru a căra orice. 🙂

Malika Colors are grijă de unghiile mele

Și pentru că am deviat puțin de la subiect, și după cum ziceam la început MALIKA Colors are grijă de unghiile mele. Mai mult de atât Malika are grijă și de cuticulele mele.

De curând s-a lansat o nouă colecție de tratamente de unghii, iar noi am primit două dintre ele. Eu personal am primit un tratament de unghii, sau mai bine zis un base coat ce conține   vitamine și aminoacizi. L-am folosit deja de vreo două ori și mi-a plăcut cum mi-a lăsat unghiile. Le-a întărit și le-a protejat de colorarea cu lacuri de unghii mai pigmentate.

Cel de-al doilea produs primit a fost un ulei de cuticule. De acesta chiar aveam nevoie pentru că mereu am probleme cu cuticulele care se usucă foarte tare.  Aceste ulei de cuticule este unul vitaminizant și conține ulei de  lotus. Mirosul e foarte plăcut și m-aș da cu el toată ziua.

Deja îl folosesc și pe ăsta de câteva zile și am văzut o îmbunătățirea asupra cuticulelor mele. L-am pus pe noptieră și în fiecare seară îmi hidratez cuticulele.

Prețul ambelor produse este de 27 lei și după cum te-am obișnuit acestea se găsesc pe site-ul Malika Colors.

După cum am mai zis, Malika are grijă de unghiile mele și de aceea vreau să îți recomand și ție produsele astea bune și de calitate.

Tu ai folosit produse de îngrijire de la Malika Colors, sau orice alte produse ? Cum ți se par?

Deyutza

18 Comments

  1. Am folosit ojele de la Malika, chiar acum port o oja de la ei. A rezistat aproape o saptamana pe unghiutele mele. Geanta Lucy este inedita si foarte frumoasa.

  2. sa te bucuri mult de asa produse minunate,eu inca nu am folosit produse marca Malika Colors,dar voi folosi si eu!

  3. Am si eu tratamentul de unghii de la Malika pe care l-am castigat pe blogul unei alte bloggerite si care imi place foarte mult fiindca se vede ca are grija de unghiile mele si de cand il folosesc unghiile arata mult mai bine si nu se mai exfoliaza.

  4. Produsele de unghii mi se par chiar bune si interesante. In ceea ce priveste geanta mi se pare fistichie rau. Cred ca toata lumea s-ar uita la mine daca m-as afisa cu ceva de genul

  5. Nu am folosit niciun produs de la ei, insa vazusem poze de la voi, bloggeritele, cu acea geanta Lucy.
    Mi se pare tare extravaganta si parca m-ar tenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.