S-a lansat mascara Scandalash de la Melkior

După cum anunțam acum câteva zile și chiar în această dimineață, cei de la Melkior au astăzi din nou lansare. Astăzi se lansează noua mascara Scandalash, o mascara pe care pe mine m-a impresionat.

Poate nu ar fi trebuie să o mai facă și ar trebui să fie ceva normal, știind ca Melkior au produse foarte bune și chiar respectă ceea ce promit.

Lansare Mascara Scandalash de la Melkior

Nu mai mai repet ca rimelul, fondul de ten si rujurile sunt cele 3 produse care mi se termină cel mai repede. Mai noi e și tușul dar aceasta e altă poveste despre care vom vorbi altă dată.

În momentul de față am deja 4 mascara desfăcute și pe folosesc pe toate concomitent.  Sincer ajunsesem la capăt și rămăsesem fără nici o mascara 🙂 . Am făcut în așa fel încât mi-am luat 2,una waterproof pentru că urmează perioada concediului și încă una.  Pentru ca fericirea să fie și mai mare, am mai primit în avans și noua mascara Scandalash de la Melkior. Știam că sunt produse bune la aceest brand și chiar nu am avut emoții. Eram doar foarte nerăbdătoare să o încerc, așa că am desfăcut-o și pe cea de-a treia. 🙂

Mascara Scandalash de la Melkior părerea mea

Periuța este micuță, simplă, din silicon, cu perii moi ce distribuie uniform produs pe gene. Datorită perilor mici  nu exista riscul să  murdăresc de rimel.  Sunt sigură că nu o dată te-ai murdărit cu rimel mai ales în zonele mei greu accesibile. Textura produsului nu este una lichida dar nici prea groasa, este una cremoasă, dacă pot spune așa. Nu încarcă genele iar două straturi sunt mai mult decât suficient. Am testat și un strat și cu două, iar cele două pe mine una mă mulțumesc.

La finalul zilei, genele sunt la fel de rimelate ca și dimineață, produsul nu s-a fărmițat, nu s-a ” descompus”, totul e la fel ca atunci când te-ai machiat.

Nu este rezistent la apă,dar este rezistent la  multe ”interperii” :)). Se demachiază destul de ușor cu apă micelară sau orice fel  de demachiant folosești. Și în ciuda acestei ușurințe cu care de demachiază,el rămâne intact pe gene… da știu mă mai repet dar trebuie să ști.

Alungește genele foarte bine, îmi conferă volumul de care am nevoie și are un negru intens.

Ambalajul este unul relativ simplu și banal, din plastic negru cu o pata de culoare albastră. Știu de multe ori ambalajul vinde, dar de data asta chiar mă bucur ca produsul pe care îl folosesc să fie baza:)

Prețul – da prețul ma uimit. Sincer mă așteptam la ceva mai mult, însă 39,90 este un preț foarte bun la ceea ce face el. După cum am spus am folosit multe mascara la viața mea, și el cam știu… acesta face o treabă foarte bună chiar și cu cele mai scurte gene.

Sincer nu îl laud atât pentru că l-am primit sau mai știu eu ce. Îmi spun părerea și Da îl recomand dacă ești în căutare de o nouă mascara.

Valabilitatea este 6 luni de la deschidere, dar eu una reușesc de obicei să le termin cam pe toate, chiar dacă le folosesc concomitent.

 

 • Mascara Scandalash reprezintă o opțiune foarte bună pentru genele tale fiindcă se bazează pe o formula care conține Ceara de carnauba, Ceara de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire și rezistență.

Mascara Scandalash promite că:

 • Alungește genele;
 • Conferă volum;
 • Aplicatorul său subțire face ca acest produs să se adapteze tuturor tipurilor de gene;
 • Se aplică ușor;
 • Nu curge;
 • Nu se întinde;
 • Este rezistentă.

Despre toate acestea am vorbit mai sus, și au fost bifate… deci da, are un mare plus.  Dacă ești interesată îl poți găsi pe site sau la standurile Melkior din București, Constanța. Timișoara, Ploiești și Cluj.

Cum ți se pare ? Te-am făcut curioasă, ai vrea să îl încerci și tu ?

Deyutza

14 Comments

 1. Am incercat si eu aceasta mascara si imi place foarte mult. Aplicatorul este preferatul meu, fiind potrivit si pentru genele de jos.

 2. Mi se pare un mascara foarte bun care ofera alungire genelor. Eu chiar as vrea sa il incerc.

 3. imi place cum se vede pe gene ,pare destul de bun mi-ar face placer sa-l incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.