TPAweeklychallenge – #3 Fruits

Hey hey hey… cine nu iubește fructele mânuța sus.

Eu una consum destul de des, nu pe cât de des mi-aș dori dar pot spune că mănânc. Dacă nu mănânc le beau în shake-uri 🙂 .

Astăzi la final de luna iunie, ultima temă este ”fructe”. Nu pot spune că am un fruct preferat, însă fiind încă sezon am ales căpșunile. Sincer nu îmi plac cremele din fructe,în orice ar fi ele, nici înghețata dar fructele ca atare le consum.

La fel e și cu căpșunile, le consum simple, cu zahăr sau cu smântână însă nu mi le pune în creme sau alte combinații. Țin mine când eram mică eram alergică, acum nu mai sunt.. bine nici fructele nu mai sunt ce erau o dată….  Iar dacă îl întrebi pe copilul meu care e fructul lui preferat, îți va răspunde căpșuna…

Așa dar căpșuni am și eu astăzi…de fapt le-am purtat o săptămână pe unghii. Astăzi am altceva pentru că în timp de tu citești acest articol eu sunt în drum spre prima întâlnire între bloggeri din Bucovina. #Bucovinaevent abia aștept să  ajung, să văd cum av decurge totul, sunt așa de emoționată. Dacă mă urmărești pe insta și pe facebook sigur vei afla prima cum stă treaba pe acolo 🙂

TPAweeklychallenge – Fruits

Bun și să revenim la căpșunile mele….Manichiura relativ simplu, doar că roșul de la @Melkior o face să fie mai deosebită. Astăzi nu am făcut de cât să aplic 3 lacuri de unghii #melkior și #essence, am condimentat cu 5 căpșunele și gata. Mie una îmi place ce mi-a ieșit.

Ca și bază am folosit tratamentul 8în 1 de la Eveline iar ca și top coat, lacul de la Sally Hansen care app nu îl recomand.

 

Cam asta e tot pentru săptămâna aceasta… eu trec pe la restul fetelor. Tu ?

  1. Deyutza- https://deyutza.ro/
  2. Cristina-https://nailsartconcristina.blogspot.com/
  3. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  4. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  5. Oana – https://oanaalex.ro/
  6. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  7. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/

 

 

Deyutza

12 Comments

  1. Ce dragut! Imi plac unghiutele care au fructe pe ele. Si combinate cu cele simple, rosii, face ca manichiura ta sa fie una deosebita!

  2. imi place ce a iesit pe unghiute ,nuanta de rosu o am si eu de la Melkior ,si sunt foarte incantata de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.