Popreal – magazinul online pentru copilul tău

Nu știu dacă sunt eu o fashionistă atât de înrăită, dar când văd bebei din ziua de azi pe toți i-aș îmbrăca cu cele mai cochete ținute. Când îmi aduc aminte, și când mă uit la poze ” pe vreme mea” ce ținute aveam…. mă bufnește râsul. Mă gândesc totuși că era mai bine, măcar copilul avea haine de copil iar adultul haine de adult. Astăzi nu prea se mai face diferența, dar cu toate astea îmi plac foarte mult ținutele copilașilor.

Popreal – magazinul online pentru copilul tău

Nu știu dar par atât de haioși și atât de drăgălași bebelușii și copilașii în general , atunci când poartă o ținută de ”om mare”.  Sau atunci când se asortează cu tati sau mami. Iubesc astfel de ținute și uneori parcă îmi pare rău că nu am o fetiță să purtăm ambele același model de rochie.

Chiar dacă nu am o fetiță să mă pot asorta cu ea, tot am ceva :). În ultima vreme am văzut peste tot, seturi pentru întreaga familie cute matching family outfits .

Astfel nu mai contează dacă ai băiat sau fată că te asortezi oricum cu oricare dintre copii. Mereu mi-au plăcut aceste seturi dar niciodată nu mi-am luat măcar un set pentru familia mea.  Copilul meu de 7 ani sigur ar fi tare încântat să ne vadă asortați :))

Eu am ales doar 4 seturi, dar am văzut o mulțime…  Nu mă mai uit că mă ia cu rău :)) Oricum îmi pare rău că nu i-am luat mai multe hăinuțe haioase copilului meu pe vremea când era bebe. Oricum  vremea nu e pierdută și pot să îi fac oricând o ”frățioară”

NewborN Clothes – Popreal

Când mă uit la  hainele pentru nou născuți – newborn  clothes -așa mă ia câte o poftă 🙂  de un bebe.  La câte posibilități sunt în ziua de astăzi, mi-aș comanda cu 8 luni înainte hăinuțe. Cum să nu papi ”gâza ” asta mică… când o vezi așa ”sexy” cu buricul la vedere și fundițe în păr.  E atât de ”feshăn„ domnișoara, și app ce ziceam la începutul articolului, înainte bebeii erau ținuți înfășați acum au haine care mai de care mai moderne. Mai mare dragul să cumperi haine și să îți îmbraci bebelul zilnic altfel.

 

Oh nu mai vorbesc că mă apucă nostalgia….

Dacă ești mămică și ai un bebe sau un copilaș mai mare, dă un ochi pe Popreal sigur vă găsiți ceva frumos, poate chiar și pentru tati.

Acesta e singurul magazin online, pe care îl știu eu că comercializează  haine pentru copii, de la nou născuți până la cei mai mari.

Cunoști magazinul, ai intrat? Ce părere ai despre achiziționarea hainelor de bebe din mediul online ?

Deyutza

13 Comments

  1. Cunosc si eu magazinul, iar hainutele sunt absolut adorabile. Cand voi avea un copil voi alege si eu seturile pentru a ne asorta.

  2. Verific si eu cu atentie ofertele de pe acest site pentru ca pare foarte atractiv. Sunt foarte frumoase!

  3. WOW! De foarte mult timp cautam un astfel de magazin!
    Multumesc pentru recomandare!
    Au preturi destul de bune! Cu siguranta voi deveni fan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.