Vrei un telefon, un laptop nou? Caută la amanet

Atunci când te gândești la amanet, te gândești automat la chioșculețul ăla unde îți duci aurul și doamna de acolo îți dă contra valoarea pe el. Nu am ajuns niciodată la un astfel de magazin și nici nu vreau, oricum nu am aur de dat :)) .

În ziua de astăzi s-au inventat și amanetele unde poți duce și diferite obiecte electronice. Dacă ești în impas cu banii și ești ca mine n-ai aur :)) poți să îți duci telefonul, laptopul, tableta sau ceasul. Știu nu suna deloc bine ce zic eu aici,dar dacă arde … n-ai ce face.  La un astfel de amanet telefoane , poți merge să îți vinzi telefonul, nu doar că ai nevoie urgentă de bani ci și atunci când te-ai plictisit de telefonul tău.

De ce să îți duci telefonul la amanet ?

Dacă spre exemplu de curând ți-ai cumpărat un telefon nou iar cu cel vechi nu ai ce face, du-l la amanet. Nu mai scoți banii pe care i-ai dat pe el, însă tot primești ceva.  Sau ai un telefon vechi prin casă, nu mai ai încărcător la el și nu prea poți să îl mai folosești.  Îl ții acolo într-un sertar și nu ai ce face cu el. La fel poți să îl duci la amanet, cu banii primiți ieși cu prietenii la un suc 🙂 , tot e o afacere.  Cei de la Amanet Cashbook se ocupă de evaluarea produsului și bineînțeles că puteți negocia.

Avantajele unui amanet telefoane Bucuresti

Aici găsești ce telefoane, tablete, laptopuri  sau aparate foto dorești. Dacă vrei un telefon nou și nu îți permiți să iei unul din magazin, atunci un astfel de amanet poate fi o soluție salvatoare pentru tine.

Cel puțin eu una văd un lucru bun în treaba asta. E drept sunt avantaje și dezavantaje dar eu zic să privești partea bună a lucrurilor. Prețurile sunt mai mici decât în magazine,dar te poți trezi că telefonul spre exemplu,nu are încărcător.  Încărcătorul nu ar fi o problemă, ăla e destul de ieftin și oricum economisești.

Tot la aceste amanete după cum ziceam poți să găsești televizoare, aparate foto, tablete,laptopuri și o mulțime de alte electrocasnice.

Un alt avantaj că acest amanet telefoane nu e doar în București. Cei ce se ocupă de acest amanet au deschise magazine și în Buzău, Bacău, Brăila, Deva, Focșani, Ploiești , Sânnicolau Mare și Dr. Turnu Severin. În plus se găsesc și online, iar o chestie bună, pentru că știu să tânjești după un magazin și să nu poți ajunge la el.  În plus dacă ești din orașele mai sus menționate, poți vedea mai întâi pe site ce are fiecare magazin pe stoc și dacă te interesează ceva atunci poți să mergi în magazinul fizic să analizezi produsul.

Tu ce părere ai despre un astfel de amanet ? Ai apela la așa ceva, indiferent de care parte ești, cumpărător sau vânzător ?

Deyutza

3 Comments

  1. da eu am apelat ,chiar mi-am cumparat un monitor de calculator si un televizor micut ,este chiar avantajos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.