TPAweeklychallenge – #2 Neon

neon nails

Neon – da aceasta este tema de săptămâna aceasta. E adevărat nu sunt adepta acestor culori însă s-a nimerit să am două astfel de nuanțe prin colecția mea. De fapt când mi le-am cumpărat le-am cumpărat cu acest scop. Nu știi niciodată când ai nevoie de o nuanță anume și nu o ai 🙂 .

TPAweeklychallenge -Neon

Chiar nu am știut cum să interpretez tema asta așa că într-un final m-am gândit la două modele. Bine de fapt am făcut prima manichiură, cea cu modelul ștampilat dar nu mi s-a părut suficient de neon și am schimbat macazul. Mi s-a părut că modelul ștampilat acoperă din nuanțele neon și am zis că nu sunt chiar în temă.

Pentru a scăpa de orice dubiu am zis că trebuie să refac manichiura. De data aceasta am ales ceva mai simplu, ceva care ” să sară în ochi” . Am ales o manichiură care să semnalizeze :))

Cu 3 culori am reușit să mă prezint astăzi. China Glaze trade secrets champlain mall, Gabrini Neon și Essence the gel nail polish 33 wild white ways mi-au fost de ajutor.

Modul de efectuare a fost unul foarte simplu, un mod pe care sunt sigura că oricare dintre voi ar putea să îl facă.  O manichiură simplă dar de efect,zii tu că nu este o manichiură care atrage priviri.

 

Și pentru că am spus ce am avut de spus, nu mă mai lungesc aiurea și te las să vezi și restul fotografiilor. Ca de obicei sunt curioasă ce părerea ta și chiar contează pentru mine.

neon nails

neon nails

neon nails

neon nails

 

Și tot ca de obicei, te invit să treci și pe la restul fetelor. Eu cu siguranță voi trece,pentru că sunt sigură că și ele au făcut ceva drăguț, și chiar sunt curioasă.

 1. Cristina-https://nailsartconcristina.blogspot.com/
 2. Deyutza – https://deyutza.ro/
 3. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
 4. Andra kat- http://andrakat.com
 5. Oana – https://oanaalex.ro/
 6. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
 7. Iulia B. – http://iuliabeldean.blogspot.ro/

Deyutza

15 Comments

 1. Modelul cu stampile ma duce cu gandul la o lume exotica, luxurianta, iar celalalt model, este mai neon, chiar semnalizeaza. Neon, ne- neon, mie imi place la nebunie nuanta China Glaze

 2. Nici eu nu prea port culori neon pe unghii dar vazand manichiura ta mi s-a facut dor de portocaliu. Si mie imi place mai mult a doua manichiura ca e mai colorata, mai in tema cum ai spus tu.

 3. Nu stiam ca se pot face unghiute atat de frumoase cu ojele de la Gabrini 😉 Modele deosebite si culori imbietoare ca de fiecare data 🙂

 4. ojele Gabrini sunt super am si eu cateva imi plac unghiutele facute ,din ce in ce mai interesante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.