Cumpărături de pe Notino

Despre  Notino cred că știe toată lumea.Eu una fac periodic, cumpărături de acolo și nu știu să fi avut produse care să mă dezamăgească. Despre transport, nu pot să spun decât că e unul dintre cele  mai safe. Au un mod foarte bun pentru a ambala produsele și nu îți faci griji niciodată că ai probleme cu vreun produs.

Ultimele două comenzi ale mele au costat în produse de beauty și de îngrijire, pe lângă ele și câteva lumânărici :). Da am o mică obsesie pentru lumânărelele Yankee Candle și pe Notino este locul de unde mă aprovizionez.

 

Comandă Aoro by Notino

Pentru că am auzit doar laude despre faimosul Hd Liquid Coverege de la Catrice am zis că trebuie să îl am și eu. Avea deja experiența cu 24H Made to stay make-up și mi-am zis că nu are ce să fie rău. După cum mi-am imaginat, nu am dat greș și da îl voi recumpăra. Urmează curând și un review amănunțit.

Aceiași ”problemă” am avut-o și cu concelarul din aceiași gamă. Citisem că fac treabă bună împreună, așa că …mda le-am luat pe ambele la pachet.

Le-am găsit pe ambele la prețuri bune, deci nu puteam să le ratez.În plus pe Aoro a fost singurul loc unde am găsit nuanța  care îmi trebuia mie.

Voiam un serum …am căutat și l-am găsit pe cel de la Dermedic.   Acesta este un brand polonez parține concernului Biogened – companie farmaceutică, specializată în producția și vânzarea cosmeticelor farmaceutice. Produsele Dermedic nu sunt destinate numai înfrumusețării, ci ți tratării anumitor boli de piele.

Ademenită de această descriere mi-am ales serul  pentru ten cu pori dilatați pentru ten mixt și gras. Dacă ești curioasă de acest produs vin curând și cu păreri.

 

Produse La Roche-Posay pe Aoro

De fiecare dată când am vrut un produs de la acest brand, mereu mi l-am luat din acest magazin online.  Găsesc și în farmacii dar prețurile parcă sunt ceva mai măricele.

Așa a fost și la cea mai recentă comandă pe care am dat-o pe Aoro by Notino.  Îmi doream o cremă dermato-cosmetică , lejeră și perfectă pentru tenul meu cu probleme.  După descriere cam asta era ce căutam eu.  Momentan suntem în teste  și  nu mi-am făcut încă o părere.

Duceam lipsă de o mascara, nu știu cum am reușit dar nu mai aveam nici una și în consecință îmi trebuia una nouă cât mai urgent.

Împinsă de review-urile bună am zis să încerc și eu Telescopic de la L´oreal.

Prima impresie … îmi placeee și îl mai vreau , da cred că îl voi recumpăra, asta dacă nu apare altul neprevăzut  până atunci.

Fiind și în ”pană” de un dizolvant de lac de unghii , am zis să îi dau o șansă și celui de la Eveline. Având o experiență foarte bună tratamentul 8în 1, mă gândeam că și acest dizolvant trebuie să fie bună. Ei bine nu este exact cum m-am așteptat dar e ok.  Șterge destul de bine lacurile de unghii, mai greu cu cele glitter.

 

Lumânări parfumate Yankee Candle

După cum ziceam și la începutul articolului iubesc lumânările parfumate și Aoro este singurul loc de unde mă aprovizionez cu ele.

Despre lumânările Kringle Candle nu știam mare lucru până acum.  Proprietarul firmei Kringle Candle, Michael James Kittredge, este deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. După mai mulți ani, împreună cu fiul său Mick, a pus bazele unui nou brand de lumânări și ceară, numit Kringle Candle.

Descrierea asta am făcut să pun o lumânărică de acest gen în coș. Am vrut să încerc mai întâi și apoi să cumpăr mai multe. Acum chiar îmi pare rău că nu am luat mai multe. Mirosul este unul foarte puternic și nu știu dacă mi se pare mie sau așa e , dar lumânarea de la Kringle Candle este mult mai parfumată decât cea de la Yankee Candle.

În plus o cutiuță de 35 de grame costă 14 lei, un preț bun zic eu și o lumânărica care merită cumpărata dacă vrei o atmosferă parfumată în casă

 

Cam astea sunt ultimele mele două comenzi de pe Aoro by NOTINO. Asta e ceea ce mi-am cumpărat și deja mă gândesc la o nouă comandă. Am câteva produse pe wishlist care abia aștept să mi le cumpăr.

Tu de unde îți faci cumpărăturile din mediul online? Ai cumpărat de pe Aoro până acum? Cum ți se par produsele ?

Deyutza

16 Comments

  1. n-am mai facut demult cumparaturi pe aoro . imi place cum arata rimelul , il voi cauta si eu

  2. Si mie imi place site ul Aoro pentru ca au o gama diversificata de produse iar preturile sunt chiar accesibile.

  3. am mai cumparat de vreo 2 ori de la ei parfumuri, dar clar n-au nicio treaba cu orginalele… lumanarile yankee ma obsedau la un moment dat, pana le-am achizitionat. m-am jurat ca nu-mi mai trebuie. scumpe si nu au mirosit deloc…

  4. imi place site ul Aoro pentru ca au multe produse, tot ce ai nevoie iar preturile sunt chiar accesibile. De 2 ori am facut comanda la ei si voi continua sa cumpăr de la ei

  5. Si eu imi achizitionez produsele de pe aoro. Am auzit cateva zvonuri cu privire la parfumuri ca nu ar fi originale si persista mai putin, dar eu personal nu am remarcat nicio diferenta. Imi place site-ul cum este organizat si e un mare plus perioada scurta de livrare.

  6. Este prima oara cand aud de dermedic. Chiar sunt curioasa daca porii tai vor arata diferit in urma folosirii acestui produs

  7. Si pentru mine sunt o foarte placuta surpriza lumanarelele kringle candle de la notino, chiar mi se par cele mai parfumate lumanari din cate am incercat eu pana acum, destul de multe, nici nu l-am aprins inca, doar le-am scos capacul si le-am pus in colturi discrete, in fiecare camera, au schimbat efectiv parfumul camerei. Sper sa aduca mai multe variante, doar la ei am gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.