Ce produse alege pentru iluminarea casei sau a grădinii ?

Când vine vorba de iluminarea casei atunci clar trebuie să mă bag și eu. Nu îmi place să stau în întuneric și oriunde trebuie să am un fascicol de lumină. Nu că mi-ar fi mie frică de întuneric, chiar nu am nimic,dar așa îmi place mie. Deși am în sufragerie o veioză chic, mă gândeam că o bandă led ar fi și mai și. Ba chiar mi-aș pune și în bucătărie, hmm  cred că pun și în baie, în jurul oglinzii.

Am văzut deja la prieteni cu arată o astfel de bandă led atât în bucătărie cât și în sufragerie.

Banda led – pentru o casă luminoasă

Aceasta oferă un plus de lumină pentru a pune în valoare elementele de decor pe care le dorești evidențiate.
Se poate monta foarte ușor atât în locuință  cât și în restaurante, pe scări, mobilier sau oriunde altundeva vrei să o pui. Trebuie să știi încă că banda LED NU are protecție la umiditate și se folosește doar la interior. – Hmm cred că va cădea varianta mea cu baia, dar nu-i nimic bucătăria și sufrageria rămân in picioare.

Banda led este avantajos de cumpărat pentru că :

 1. Este ieftină;
 2. Nu consumă mult;
 3. Se montează ușor;
 4. Creează o ambianță plăcută în casă.

Din păcate stau la bloc, însă tare mi-ar plăcea să stau la casă și să îmi pot lumina în acest fel scările. Seara ar fi un adevărat ritual când le-aș coborî, de fapt cred că aș coborî scările de 10 ori numai de dragul loc și a bandei led 🙂

Acestea fac ca și cele mai banale scări să arate ca cele mai prețioase….spune și tu dacă aș stinge lumina, nu ar fi ele doar niște scări ?

La fel dacă aș sta la casă ce mi-ar mai trebui ar fi un proiector led. De ce un proiector ? Păi după cum ziceam eu  vreau luminăăă, toată lumina să vină la mine :).

Alege un proiector led pentru lumina puternică

Aceste proiectoare led fac parte din categoria corpurilor de iluminat cu mare putere de dispersie a luminii. Iar eu vreau un asemenea proiector să îmi lumineze grădina. Bine ele se pot folosii și la garaj, spații comerciale, ateliere sau oriunde vrei să ai o lumină bună.

Deja visez la casa visurilor cu grădina mare în spate și două sau trei proiectoare led care îmi luminează grădina. Astfel pot sta și seara târziu pe balansoar  și să ascult greierași și să privesc stelele de pe cer.

Ca și în cazul bandei led consumul de energie este mult mai redus, așadar factura va fi mult mai mică și asta nu poate decât să mă bucure.  Asta înseamnă să stau cu becurile deschise toată noapte și la factură nu se va vedea mare lucru.

Și uite cum am deviat eu de la subiect:)  Savelectro așa mă face mereu să visez….  Mă gândeam să îmi pun o bandă led în sufragerie și de acolo am ajuns să pun peste tot în casă… Ba chiar să visez departe, la o casă mare cu grădină și piscină de ce nu 🙂

Punem ceva spoturi și pe acolo :))

Tu ce fel de iluminat alegi pentru casa ta?

Deyutza

22 Comments

 1. Draga mea visele pot deveni realitate, ți-o spun eu din proprie experiență. Sune-mi te rog pe lângă bandă cea aș mai putea folosi în bucătăria mea deschisă, dar mică și fără lumină naturală? Am spoturi, benzi, ba chiar un tub, mai mult de efect, dar mi-ar mai trebui ceva.
  Toate bune, felicitări!

 2. am acasa un proiector led pentru lumina puternică si ma bucur foarte mult cand imi vin prietenii in vizita si raman mai pe seara,am lumina cat cuprinde 🙂

 3. In ultima perioada m-am convins ca becurile led sunt cea mai buna varianta pentru casa mea si in baie am optat pentru spoturi.

 4. Sa stii ca nu m am gândit la asa ceva, imi place mult cum arata. Din păcate stau la bloc… Dar visez la o casa si am câteva idei cum sa o decorez, acum o noua ideie cu aceste leduri. Multumesc pentru idee!

 5. Ideea de a ilumina casa cu banda led mi se pare geniala pentru ca confera o atmosfera intima placuta. Ma gandesc sa fac si eu asta cu bucataria mea.?

 6. nu stiam de aceste benzi cu led ,foarte interesanta idee ,mie nu imi place lumina puternica in casa seara ,prefer sa tin o veioza aprinsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.