Notd- Spring Beauty Malika Colors

Primăvara s-a dus însă culoarea asta va rămâne veșnic superbă. 🙂

Nu sunt o iubitoare de roz sau chestii bomonicioase însă această nuanță este cu totul altceva.  Este un roz elegant, un roz plin de glitter … o nuanță prețioasă. Sau cel puțin așa o văd eu.

Am primit această nuanță în ultimul colet primit de la #MalikaColors, știi tu, brandul ăla care a început să îmi placă din ce în ce mai mult în materie de lacuri de unghii și nuanțe.

Spring Beauty Malika Colors

Inițial când am văzut sticluța am zis ca nu cred că îmi va place această ojă, însă după ce am aplicat-o pe unghii, a fost dragoste la prima vedere. În plus am purtat-o și încă o mai port chiar și la unghiile de la picioare. 🙂

Inspirată de numele nuanței, spring  m-am gândit că o manichiură colorata e ceea ce am nevoie. Fluturașii ăia albaștrii  se completează perfect cu ciclamen-ul nuanței. Nu de fapt e un ciclam nu e chiar roz?

Oricum ar fi mie îmi place..

S-a uscat foartee repede pe unghii, și da ca de obicei am aplicat 2 straturi. Am aplicat un strat am stat maxim un minut și apoi am aplicat al doilea strat. Asta fac mereu si rar am probleme cu uscarea grea a lacului de unghii.

Având glitter, rezistența sa este una foarte mare și adevărul e că s-a dus cam greu la ștergere. Noroc că am un dizolvant de lac de unghii foarte bun și am scăpat de ea repede.

Nu mi-a pătat unghia și eu una sunt mulțumită de ea. Sigur o vei mai vedea și în alte manichiuri aici pe blog.

Prețul sticluței este de 15 lei, și da face toți banii.

 

Cum ți se pare manichiura mea? Tu ai încercat lacurile de unghii de la Malika Colors ?

Deyutza

22 Comments

  1. nuanta frumoasa ,asa de vara iar fluturasii sunt foarte interesanti,lacurile Malika sunt calitative

  2. Foarte frumoasa nuanta asta si este pentru mine cu mare insemnatate, oja evenimentului nostru #Springbeautyevent

  3. Imi plac ojele care se usuca repede si care sunt rezistente( cui nu-i plac? :D) si aceasta pare sa se incadreze in pretentiile mele, mai ales ca imi place si nuanta. Foarte faina i-a iesit manichiura.

  4. Desi n-am incercat deocamdata lacul de unchii Malika, imi place cum arata manichiura ta si o sa vreau sa am si eu o sticluta de oja de la ei.

  5. Oja asta arata minunat cu fluturasii aia. Eu probabil ca nu o sa pot purta culoarea asta dar am vazut o multime de alte nuante seducatoare la Malika si ar fi cazul s aimi reinnoiesc colectia de oje 🙂

  6. Nici eu nu sunt o mare iubitoare de roz dar nuanta asta de la Malika chiar imi place iar asa cum ai spus chiar merita pretul de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.