Notd- Avon Mark Gel Shine – Futurist

Avon observ că scot din ce în ce mai multe nuanțe de oje foarte frumoase. Au scos recent o colecție foarte frumoasă de lacuri de unghii și deja mi-am luat câteva nuanțe.

Una dintre ele este nuanța Futurist. Un mov hollo foarte frumos, pe care nu am vrut să îl ascund. Nu am vrut și  nici nu am putut să îi știrbesc frumusețea așa că am lăsat manichiura așa simplă.

Demult nu am mai recurs la o manichiură atât de simplă, însă zi și tu ce aș fi putut să îi fac. Nuanța este foarte frumoasă, chiar mai frumoasă în realitate decât în poze.

Avon Mark Gel Shine – Futurist

Am încercat eu să prind adevărata frumusețe în poze însă nu am reușit în totalitate.  Nuanța este foarte opacă și dintr-un singur strat am acoperit  toată unghia,dar după cum poate știi eu mereu aplic două straturi. Aplic câte două straturi pentru siguranța mea dar și pentru opacitate fără nici un dubiu.

Particulele sunt atât de frumoase, aw m-am îndrăgostit de acest lac de unghii și mai ales că e mov.

Pe unghii a rezistat foarte mult, eu am purtat oja pe unghii timp de o săptămână și în afară de a fi sărită puțin la vârfuri, ea a rămas intactă.

Sticluța este de 10 ml iar valabilitatea sa este de 2ani. Treaba cu valabilitatea este relativă, am lacuri de unghii de mai bine de 5 ani și încă le pot folosi fără nici o problemă. Toată treaba este cum ai grijă de ele și le menții de-a lungul timpului.

Eu după fiecare folosire șterg gâtul sticlei pentru a nu cumva atunci când închid sticla să rămână lac de unghii, să se usuce și astfel să intre aer în sticlă. Dacă intră aer atunci automat, lacul de unghii se va usc și îngroșa mult mai repede.

Gata nu mă mai lungesc că și aș am vorbit iar mult : ) Te las cu câteva fotografii, unde am încercat să surprind cât mai bine nuanța Futurist.

Dacă ți-a plăcut atunci pot să revin curând cu o altă nuanță de lac de unghii din aceiași gamă.

Deyutza

8 Comments

  1. Este superba oja! Foarte fain pontul cu stersul gatului, nu m-as fi gandit ?. Cat despre termenul de valabilitate, ai dreptate, si eu am oje de 5 ani si sunt la fel de fluide si nu si-au pierdut din proprietati.

  2. superba nuanta ,movul este super intotdeauna si imi place si ca are valabilitate 2 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.