Când nu știi ce să oferi cadou , alege cadourile personalizate

Atunci când vine vorba de a oferi un cadou, de multe ori rămân în impas. Sunt și cadourile astea pe categorii, pe plăceri și în funcție de evenimente.

Oricum ar fi eu știu clar iubesc  cadourile personalizate.  Când vine vorba de cadouri personalizate eu sunt acolo în frunte.

Îmi plac foarte mult să le ofer, dar la fel de mult să le și primesc. De fapt în ultimii ani cam tuturor sărbătoriților, dar și prietenelor, colegelor de la servici le-am oferit câte ceva personalizat.

Atunci când nu știi ce preferințe are, ce culori preferă sau ce mărime poartă o persoană, atunci o chestie personalizată mi se pare cea mai bună idee.

Toată lumea bea, apă,ceai ,cafea deci dacă te gândești  să oferi ca și cadou o cană personalizată, atunci clar nu ai cum să dai greș.

Eu una ador cănile personalizate, mai mult ca orice. Am o colecție de căni și cești de toate culorile, formele și mărimile. Deci la mine dacă vii cu o cană drăguță atunci clar m-ai cucerit.  Chiar mă bate gândul de ceva vreme să îmi fac una și cu logo-ul blogului.

Căni personalizare o idee bună pentru un cadou

De ce mi se pare o cană personalizată,o idee bună pentru un cadou? Simplu , pentru că dintr-o cană albă simplă poți transforma ceva frumos. Sunt atâtea poze frumoase ce pot fi imprimate pe o cană. Bineînțeles pozele pot fi personale sau luate de pe internet. Dacă nu vrei să pui o poză atunci un mesaj haios sigur va cuceri pe oricine.

Că tot ce apropie bacul, mă gândeam la o astfel de cană unui elev de-a 12a , cu mesajul ” Felicitări ai luat Bac-ul!!!  ” .

Sau un set de căni unui cuplu de proaspăt căsătoriți, sigur știi tu un mesaj drăguț pentru ei.

Idei sunt,la fel și ocazii de oferit astfel de căni personalizate sau orice altfel de cadouri personalizate.  Eu una le văd potrivite,pentru aproape orice eveniment și sunt sigură că oricine se bucură de un astfel de cadou.  Personal, as alege o cană personalizată pentru oricine, de fapt cam asta fac de ceva vreme 🙂 Mia-am umplut prietenele cu căni 😀  dar nu-i problemă că lor le place.

Când nu știi ce să oferi cadou , alege cadourile personalizate

De personalizarea cănilor, dar nu numai se ocupă cei de la Raimar. Raimar este un site pe care l-am descoperit acum ceva vreme și de care am cam abuzat, atunci când a  venit vremea cadourilor. La ei pe site se găsesc nu numai căni ci și alte produse care pot fi personalizate. Brelocuri, tricouri, pixuri, perne și multe altele. Surprinzător sau nu acestea pot fi personalizate în funcție de eveniment sau de perioada când vrei să le oferi. Aici mă refer la 8 martie, paști, 1 iunie, 1 decembrie, crăciun sau orice alt eveniment mai ai tu.

Eu una sunt pro și fan al cadourilor personalizate și le recomand cu mare încredere. Dacă vrei să mergi la sigur, atunci ceva personalizat sigur te va ajuta.

Tu pe variantă mergi atunci când vrei să oferi un cadou și nu știi ce să alegi ?

 

 

Deyutza

20 Comments

  1. Si mie mi se par foarte ok si totodata funny cadourile personalizate. Am primit cateva, dar am si daruit. Favoritele mele sunt tricourile si canile.

  2. Sunt complet de acord cu propunerea ta! Cadourile personalizate sunt originale si de suflet.

  3. imi plac si sunt la moda cadourile personalizate ,am vazut o canuta care pe masura ce se incalzea aparea un mesaj nu mai poza ,foarte interesat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.