Nou! Melkior a creat Oja Semipermanenta Cat Eye

Vrei un model special pe unghiile tale? Nu te pricepi la pictura pe unghii, dar iti doresti o manichiura cu oja semipermanenta interesanta? Atunci cand mergi la salon sau la manichiurista ta, spune-i sa-ti prezinte noua metoda de infrumusetare a unghiilor.

Melkior propune o modalitate usoara de a decora unghiile, daca nu ai talent la pictura. A fost lansata gama de OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE si Magnetul aferent.

Noua OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE creata de Melkior este foarte pigmentata, are densitate medie si este destinata profesionistilor. Se poate folosi ca atare sau impreuna cu Magnetul pentru Cat Eye (ref. 28811).

Avantajul manichiurii cu OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE

Avantajul manichiurii cu OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE este ca, daca nu stii sa desenezi pe unghii si vrei sa impresionezi clienta, poti face un model rapid, usor si frumos.

Melkior a creat o gama cu 3 nuante:

·         CAT EYE BLUE (ref. 2416)

·         CAT EYE PLUM (ref. 24415)

·         CAT EYE GOLD (ref. 24414)

Cum se foloseste OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE?

OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE trebuie aplicata peste un strat de culoare neagra (oja semipermanenta neagra) uscata in Lampa UV LED. Ulterior, aplicam un strat din OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE aleasa, pozitionam MAGNETUL paralel cu unghia fara sa o atingem, asteptam cateva secunde, apoi uscam in Lampa LED UV. Este important sa pastram cat mai fix Magnetul deasupra unghiei, la o distanta de 3-5 mm si sa polimerizam unghie cu unghie. Nu atinge cu magnetul suprafata unghiei cu Oja semipermanenta Cat Eye aplicata. Pastreaza Magnetul in jur de 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

Este bine sa aplicam unghie cu unghie pentru a obtine rezultatul dorit. Aceasta oja semipermanenta poate fi aplicata si in doua straturi, fara a folosi Magnetul. In acest caz, vei obtine un efect paietat.

Deyutza

5 Comments

  1. Nici mie nu-mi place sa folosesc oja semipermanenta sau permanenta. Imi place sa schimb des nuantele ojelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.