Haul – Ce am cumpărat/ primit în ultima vreme

Ultima perioadă s-a lăsat cu câteva produse cumpărate dar și câteva primite.   Știi deja că ador cumpărăturile dar să și primesc 🙂  de ce nu, cui nu-i place 🙂  ?

Nu am făcut cine știe ce cumpărături însă la Avon tot nu am renunțat. Mi-am luat mai multe produse, de fapt nu mi-am luat, rectific am luat. Am luat mai multe,iar unele dintre ele vor ajunge sau chiar au ajuns la unele dintre voi.

 Cumpărături de la Avon

Nu voi descrie fiecare produs în parte, pentru că se pot observa foarte bine în poze. A fost o comandă măricică cu produse dragi mie .

 

Dacă de la Avon am luat mai multe, de la Aoro m-am limitat la 5 produse. Voiam demult să încerc fondul de ten de la Catrice.L-am găsit la un preț bun și l-am pus în coș alături de concealerul de la același brand.  Am vrut să încerc și un ser de față iar cel de la Dermedic a fost primul care mi-a ”sărit în ochi”.

Despre lumânările de la Yankee Candle nu mai vorbesc… știi cred că deja că îmi plac tare mult.

De la Malika Cosmetics am primit gama nouă de lacuri de unghii. Două deja le-am prezentat pe blog , iar celelalte două vor urma cât de curând.

 

Cea de-a patra carte din seria Instrumente Mortale este la mine.  Am citit-o deja și urmează curând și recenzia. Cineva curioasă de ea?

 

De la Cumpărămisim.ro am primit o lenjerie foarte frumoasă. Aceasta este formată din 2 fețe de pernă, cearșaf de pat și o păturică Pichet. Vin curând și aici cu mai multe detalii despre aceasta.

 

Bunătăți de la Sanovita

Ultimul dar nu cel din urmă colet din luna  aprilie, a fost unul foarte mare. A fost un colet plin de bunătăți sănătoase.  Am fost foarte încântată de tot ce am găsit acolo și unele dintre punguțe au dispărut demult :).

 

Cam asta e tot ceea cu ce m-am „înnoit” în ultima vreme. Și în luna mai am făcut ceva cumpărături , dar nu foarte multe. …  Curând vin și cu acest articol…. Da am multe de scris, timp și inspirație mai am nevoie: )

Tu ce ți-ai mai luat în ultima vreme  și de unde?

Deyutza

3 Comments

  1. Ojele de la Malika sunt foarte frumoase iar despre produsele Sanovita nu pot sa spun decat ca sunt favoritele familiei mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.