Tu ești pregătită pentru ofertele Black friday? Pe Notino se pregătește ceva frumos

Iubitoare de cosmetice, parfumuri și alte chestii de genu´, după cum poate mă știi :), navigam ieri pe Aoro By Notino. Sigur știi site-ul, n-ai cum, are un nume mult prea greu, și o experiență în spate.

Aoro by Notino, plus încă alte două sau trei magazine online de acest gen, sunt cele pe care le frecventez cel mai des. Dacă mă urmărești constant știi și faptul că ador cumpărăturile online. În primul rând pentru că la mine în oraș nu prea se găsesc și în al doilea rând,pentru că e mult mai comod să stai  în fața calculatorului.  Dai două click-uri și în cel mult 2 zile produsele sunt la tine la ușă. Multe magazine au transportul gratis și uite așa e mult mai comod.De ce să nu profiți ?

Cumpărături de  Black Friday

Poate vei crede că e prea devreme pentru a vorbi despre așa ceva dar pe Aoro deja se pregătesc oferte Black Friday .Yuhuu

Hmmm sună așa interesant. Am descoperit și eu ieri când eram pe site și îmi cautam ceva cosmetice noi. Vreau o mascara nouă, să îmi refac stocul de fonduri de ten și din întâmplare am dat de Black friday cosmetice. Prețuri bune și calitate pe măsură.

Bucurie mare 🙂 și deși mai sunt câteva luni bune, eu de obicei mă pregătesc din timp pentru aceste reduceri.

În acea perioadă de obicei cumpăr mult 🙂 asta dacă mă atrag reducerile. De obicei găsesc multe și în special la cosmetice, parfumuri.  Îmi pregătesc din timp o listă cu ce mi-ar trebui și atunci încep căutările. Bine, nu de puține ori am lăsat lista deoparte și am luat ce era de nerefuzat 🙂  Pai na, zi și tu cum să lași un parfum redus 50% sau nu știu ce produs care are un preț foarte mic.

Cumpărăturile pe care le fac în vinerea neagră , sunt de obicei cadouri pentru mine dar și pentru cei dragi. Eu obișnuiesc să cumpăr în avans cadouri, chiar și dacă ziua unei persoane dragi e peste 6 luni. Dacă e să găsesc ceva ce știu că îi place cumpăr fără să stau pe gânduri. Iar în cazul nostru când sunt aceste reduceri Black Friday , eu mă pregătesc pentru sărbători.  Da , de ce  să mă aglomerez în decembrie cu n´șpe mii de cadouri și o căruță de bani, când pot să cumpăr din timp și cu bani mai puțini.

 Pregătește-te pentru reduceri Black friday din vinerea neagră

De obicei îmi strâng o sumă frumușică din timp, cu o lună două înainte. Nu vreau să am surpriza că rămân fără bani și mai aveam atâtea de cumpărat. Bine nici nu mă arunc cu capul înainte, și iau tot ce îmi vine la mână(click) 🙂 .

Cu siguranță de Black Friday voi da iama la lumânările Yankee Candle.  Iubesc aceste lumânărici și cred că îmi voi lua câte una din fiecare aromă :)) . Dacă acum la fiecare comandă pun cel puțin două lumânări, atunci dacă vor fi la reducere 10 tot îmi iau :)) . De asemenea vreau să îmi fac un stoc considerabil de fond de ten. Am descoperit două de la Catrice și parcă nimic nu mai e bun, în afară de ele :).

Iubesc reducerile și sunt sigură că nu sunt singura. Am văzut deja o mulțime de branduri care se pregătesc pentru această sărbătoare, daa e o sărbătoare pentru noi shopaholicele 🙂

Momentan mă pregătesc de o nouă comandă pe Aoro dar tot odată îmi fac și wishlist-ul pentru Black Friday.

 Tu obișnuiești să  profiți de aceste oferte Black Friday ? Ce cumperi de obicei și de unde ?

Deyutza

18 Comments

  1. Urmaresc reducerile dar sincera sa fiu nu am cumparat niciodata ,imim plac mult lumanaricile

  2. Sunt fana reducarilor! De orice fel! Doar ca, de fiecare data, ma lovesc de problema financiara! 😀 Si ma limitez doar la strictul necesar! Recunosc ca deseori calc pe bec si iau parfumuri, chiar daca nu le folosesc! 😀

  3. Nu prea mai cumpar de black friday, am asteptat o data ft mult coletul si nici nu mi ai ajuns toate produsele. Nu de la aoro am comandat, alt site.

  4. Eu cumpar de acolo de unde gasesc oferte bune si reduceri consistente. Imi place sa-mi fac cumparaturile pe aoro si chiar acum am primit o comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.