Creative Nails Collab – #20 Minimalist Nails

Luna mai continuă cu o nouă provocare pentru mine. Nu prea adopt eu manichiuri de genul acesta însă după cum ziceam, astăzi avem o nouă provocare. E adevărat ce prezentăm noi aici, deși poate place tuturor, nu toate reușiți să realizați acel model. Dacă ai unghii naturale și dacă nu te pricepi foarte tare la nail art atunci clar e mai greu să realizezi ceva. Dacă nu ai nici material și produse cu care să lucrezi și nici o prietenă te te ajute,atunci clar ori ajungi la unghii cu gel ori rămâi să tânjești după o anumită manichiură.

Minimalist nails se adresează atât persoanelor cu ceva experiență în spate cât și celor începătoare.  manichiura minimalistă e aceea manichiură pe care o poate realiza oricine. În plus în 2018 se poartă acest tip de manichiură, deci unghiile cât mai simple sunt la modă.

Cum poți realiza Minimalist Nails

Minimalist nails, Nu înseamnă neapărat unghii date cu un strat de lac de unghii și gata. E adevărat o manichiură simplă, îngrijită arată foarte bine. Dar de ce lacul ăla de unghii pe care îl folosești să nu fie unul banal. Alege să porți unul auriu, argintiu, unul holografic sau tip oglindă de ce nu. Atunci clar  pe un astfel de lac de unghii nu mai trebuie să aplici nici un accesoriu. Și astfel ai o manichiură minimalistă la tine acasă, făcută chiar de tine.

Dacă nu îți plac nuanțele stridente, și vrei ceva mai simplu, atunci alege un lac de unghii în nuanța preferată și apoi joacă-te cu imaginația. Poți alegi să porți unghiile simple și  doar o unghie accent. Aceea poate fi cu un model ceva mai elaborat sau doar cu puțin glitter. Zic eu av da foarte bine aceea manichiură pe unghiile tale.

Albul și negrul sunt o combinație extrem de clasică, chiar și atunci când vine vorba despre unghii, nu doar despre haine. Poți să alegi ca baza să fie albă sau neagră, depinde de tine. Lasă baza să se usuce și pictează deasupra câteva linii orizontale în cealaltă culoare!

Poți de asemenea să încerci un french, fie cel clasic fie cel cu vârfurile colorate. Modelul semi-lună este și el foarte căutat în acest tip de manichiură.

Dacă nu vrei să te complici prea mult și vrei ceva simplu dar de efect, arunci ai mai jos un model simplu de realizat de către oricine.

Creative Nails Collab – Minimalist Nails

Eu am ales să port un lac de unghii nude- Rose Pumps FC46 de la Flormar mai exact. Am aplicat două starturi din acest lac de unghii iar apoi m-am jucat cu câteva puncte. Am ales să fac câte unul pe fiecare unghie iar pe inelar am făcut 3 în ordine descrescătoare. După cum ziceam,după mine inelarul este considerat unghie accent și de cele mai multe ori acolo aleg să aplic/fac un model cu care să îmi iasă manichiura în evidență. După toată ”creativitatea” mea am sigilat totul și gata manichiura.

Un model minimalist care poate fi purtat cu ușurință oriunde.

Sunt curioasă tu ce părere ai despre acest tip de manichiuri și dacă alegi să îl porți.

 

 

 

 

 

 

Deyutza

9 Comments

  1. Imi place nuanta ojei si te inteleg ca aceasta manichiura este mai mult adresata celor ca mine care nu se pricep sa faca modele sofisticate.

  2. Culoarea este superba. Nude e favorita mea, dar pentru aceasta colaborare am avut unghiute mici, mici de tot… nu mergea decat o nuanta inchisa.

  3. Imi place nuanta am si eu ,o manechiura simpluta care se poate realiza destul de usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.