3 idei de cadouri pentru bărbați

Fie ca este vorba despre persoana iubita, cineva din familie sau pur și simplu ești invitată la ziua de naștere a unui prieten, întotdeauna este greu sa alegem cadouri pentru bărbați. Fie că e vorba de o persoană de 15 ani sau una de 50, la bărbați mie mi se pare că e greu să alegi un cadou.

Dacă persoana căreia trebuie să îi faci cadoul, este o persoană matură, clasică atunci și cadoul pentru ea trebuie să fie cam în același stil. Aici mă refer la faptul că nu ai putea ca unei persoane clasice, conservatoare să îi faci cadou un gadget sau ceva la modă.  Dacă nu cunoști foarte bine persoana, sau pur și simplu vrei să mergi pe ceva sigur, cu care să nu dai greș, te invit să citești mai departe.

 3 idei de cadouri pentru bărbați

 

1. Oferă ca și cadou un portofel bărbați.

Indiferent de vârstă, majoritatea bărbaților le place să își țină banii în portofel.În ziua de astăzi ai multe de pus într-un portofel, indiferent că ești femeie sau bărbat. Carduri de bani, de sănătate, sau carduri de fidelitate, buletin, permisul, bani toate intră într-un portofel.

Un portofel nu pot spune decât că e oarecum indispensabil,și cred că ar fi un cadou cu care nu ai cum să dai greș. Dacă și tu crezi la fel, și ai în viitorul apropiat de făcut un cadou, nu îți rămâne decât să cauți mai multe portofele bărbați și să-l alegi  pe cel potrivit.

2. Un ceas de mână

Orice bărbat adoră ceasurile, astfel ca un ceas de mână poate reprezenta o alegere bună. În funcție de preferințe, se poate opta pentru un model elegant sau sport. Chiar dacă în ziua de astăzi,poți afla ora de pe telefon, un ceas de mână arată foarte bine. Un astfel de accesoriu, este foarte des purtat de bărbați, chiar și așa de frumusețe, și pentru că el completează foarte bine ținuta.

3.  Butoni pentru cămașă și/sau cravată

Dacă ne referim tot la bărbatul clasic, elegant atunci o pereche de butoni este cadoul ideal. Mulți bărbați chiar și de la 25 de ani, lucrează în multinaționale și acolo trebuie să respecte o anumită ținută. Dacă acolo ținuta nu este obligatoriu, dar totuși persoana preferă stilul clasic elegant, atunci din nou butonii sunt o alegere perfectă. Alături de butoni poți să asociezi și o cravată și atunci clar cadoul este complet.

 

Idei ar mai fi , însă eu astăzi mă limitez doar la un anumit tip de bărbați și la un anumit tip de cadouri. Tipul acesta de bărbați,cărora li s-ar potrivi de minune aceste idei de cadouri, după părerea mea,  sunt bărbații trecuți de 40 de ani. Aici de pot încadra tați, bunicii, unchii, profesorii, dar nimic nu este bătut în cuie. După cum ziceam în funcție de personalitatea fiecăruia și uneori chiar și de vârstă, cadoul poate să difere.

 

Tu ce cadou i-ai face acestui tip de bărbat, pe care l-am descris eu mai sus ?

 

Deyutza

12 Comments

  1. Din experienta mea barbatii sunt mai greu de multumit cu un cadou simplu.

  2. este destul de greu sa faci cadou unui barbat ,genul de cadouri pe care le.ai prezentat sunt ok ,si ar fi pe gustul oricaruia .

  3. Imi plac foarte mult portofelele si ceasurile pentru barbati. Butoni nu am avut ocazia sa fac cadou inca, dar probabil ca necesita un barbat elegant.

  4. Am epuizat aceste idei din păcate. Am o relație de 4 ani jumătate și deja nu mai știu ce să îi cumpăr :)). În rest, când mergem la ziua de naștere a unui bărbat, el decide ce să cumpere

  5. De 7 ani de zile decand sunt cu sotul meu ii ofer cadou cate un portofel atunci cand are nevoie, o sa incerc si un ceas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.