Notd : My hightlighter by essence

Dacă e primăvară atunci să fie culoare, să fie verde.  De cum am văzut această culoare superbă am știut că e o culoare pe care o voi purta cât de des pot. Cei de la Essence au lansat de curând o colecție de oje foarte drăguță. De fapt nu sunt ojele atât de drăguțe pe cât sunt sticluțele. Nu știu exact câte sticluțe sunt în total dar eu am văzut vreo șase  prin mediul online. Am înțeles că ar fi și prin DM, deci trebuie să ajung și pe acolo :). Îmi plac tare mult sticluțele sunt atât de haioase și de drăgălașe.

Cum să nu o cumperi când te privesc ochișorii ăia drăgălași de pe capac.

 

My hightlighter by essence

Eu am nuanța My hightlighter  și îmi place maxim, e o nuanță perfectă pentru primăvară/vară după cum ziceam și mai sus.

Ca de obicei am aplicat două straturi dar era suficient și unul. Lacul de unghii este pigmentat, opac, dar și rezistent în timp. S-a uscat destul de repede și după, am folosit water decals.

Pentru waterdecals am ales animal print, și mi se pare că dă foarte bine. Nu cred că puteam găsi un alt model care să arate atât de bine.

Nu știu cum ți se pare ție dar mie îmi place maxim această manichiură. Am purtat-o cam o săptămână și clar am atras priviri în special din privința culorii destul de stridentă.  Stridentă sau nu mie îmi place iar vara asta am de gând să fac abuz de ea. De fapt ai mai văzut-o în manichiura anterioară cu puzzle.

Prețul este unul foarte bun,undeva 7-8 lei și după cum ziceam vreau să îi caut și surioarele. Sticluțele astea drăguțe ar da foarte bine în colecția mea de oje.  Pe lângă imaginea drăguță mai are și un mesaj motivațional ”be brave” deci un alt aspect pentru care merită cumpărată.

Îți plac lacurile de unghii de la Essence ? Dar sticluțele astea drăguțe? Pe tine te ”păcălește” ambalajul să cumperi produsul ?

Deyutza

17 Comments

  1. Este superba nuanta. Trebuie sa merg in dm sa mi-o iau si poate si alte nuante.

  2. Cat de dragut au iesit. Aici dovada clara ca îmi v a face plăcere sa cumpăr lacuri de unghii de la essence…

  3. Ce nuanța frumoasă, îmi place și modelul de pe unghii. Nu am incercat inca ojele de la Essence

  4. Ce drăguțe și finuțe sunt unghiuțele tale!! Îmi plac mult ojele Essence. Doresc și eu o ojă galbenă, dar cred că galben pui. ?

  5. este superb modelul de pe unghiute nu ar fi avut acelasi efect pe alta culoare ,felicitari

  6. Sincer cel mai des cumpar produse datorita ambalajului si a recomandarilor.
    Imi place mult aceasta oja, e perfecta pt vara, iar manichiura ta e PERFECTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.