Notd – Tea from Bornprettystore (Cake-BP-X23)

Bună draga mea,

 

Mai zilelele trecute îți arătam ce  mi-am luat de pe Bornprettystore.  Dacă ai uitat îți reamintesc eu,am luat trei matrițe care mai de care mai drăguțe.

Una dintre ele ți-o prezint astăzi mai detaliat alături de o manichiură. Astăzi te invit la ceaiul de la ora 5 🙂 alături de o prăjiturică.

Această matriță Cake BP-X23 este plină de modele ”dulci” . Înghețată, ceai, prăjiturele, gogoși,tort și multe alte dulciuri,dar nu mai vorbesc de ele că mi se face poftă 🙂

Matrița este bine gravată și modelul de ia foarte ușor. De fapt toate matrițele Bornprettystore sunt de calitate la prețuri bune.  Prețul e undeva până în 10 lei, cred că vreo 2,2$ ,  ieftin și bun. vorba aia.

Cake-BP-X23

Lacul de unghii pe care l-am folosit este de la Biotissima și este primul pe care îl folosesc de la acest brand. Un peach sidefat, sincer e lacul ăla de unghii care de obicei îl ocolesc. Nu știu de ce dar prefer cele mate, cele lucioase dar pe astea le-am cam evita în ultima vreme. Cu toate astea am purtat în jur de o săptămână manichiura și a rezistat tare bine.

Modelele s-au ștampilat bine și ușor pe unghii. Cred că se poate și observa în poze că modelul este clar și bine ștampilat.   Abia aștept teme din astea ”dulci” unde să îmi pot pune la treabă noua matrița. Până una alta următoarea manichiură cred că va fi fructată:) că tot e sezonul 😀 .

Până una alta te las cu manichiura de astăzi, nu e ceva wow însă la momentul când am purtat-o mi-a plăcut. Acum am și alte idei și e posibil cât de curând de o nouă combinație de ceai cu prăjiturele. 🙂

 

 

Matrița se găsește pe site și dacă o vrei și tu nu uita să adaugi la finalul comenzi BNDX10 și ai și o reducere de 10% la comandă.

 

Până una alta pup :* și ne ”vedem ” curând cu o nouă manichiură, mai inspirată de ce nu.Dar până atunci mi-ar plăcea să aflu și părerea ta despre cea de astăzi.

Cum ți se pare?  Tu îți comanzi produse de pe Bornprettysore ?

 

Deyutza

12 Comments

  1. foarte interesanta manechiura ta ,imi place nu am mai vazut matrya asa de dulceee

  2. Nu sutn eu mare fan unghii pictate dar mereuj ma minunez ce modele frumoase ies, aproape incat as putea s anumesc asta arta. Imi place in schimb culoarea ojei si cred ca as putea sa o port destul de bine la munca 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.