Top 3 produse Freedom

Nu am mai făcut demult o astfel de postare, top 3 așa că astăzi revin. Am avut altele de făcut și chiar am uitat 🙂 Rușinică 🙂  ce să zic.

Top 3 produse Freedom

 

Astăzi revin cu un top 3 al produselor Freedom.  Freedom este un brand londonez despre care eu una am aflat de curând. Totul a început cu un blush primit de la verișoara mea din Spania. Mi-a plăcut mult pigmentația dar și rezistența sa.

Nuanța mea este #Beyond și sincer nu știu dacă mai sunt și altele.  Are un glitter finuț și merge perfect la un machiaj de vară , pe o piele bronzată, dar nu numai. Uneori tind că e perfect și pentru un iluminator, însă mi se pare că are prea multe culoare. Oricum ar fi mie una îmi place și pot spune că e pe locul 1 în acest top 3.

Pe locul doi vine lacul de unghii Freedom,iar nuanța pe care o am este  #404. După experiența cu blush-ul am vrut să testez mai multe produse Freedom. Am căutat pe net și am găsit în câteva magazine online, însă până să dau comandă am trecut și pe la Pepco. Acolo am găsit produse Freedom la prețuri foarte bune și am zis să încerc, de ce nu.

Mi-am luat acest lacul de unghii și fardul de ochi. Mi-a plăcut mult nuanța lacului de unghii și prețul. Ambele au fost 10 lei cred, sper ieftine. Acum nu știu dacă sunt și originale la prețul ăsta dar lacul de unghii ma uimit.

Cu un singur strat am acoperit toată unghii,iar lacul a rezistat pe unghii aproape o săptămână. Pigment bun, rezistență și mai bună.  Când mai ajung prin Pepco  trebuie să mai iau ceva nuanțe.

Părerea mea despre produsele Freedom

Cel de-al treilea produs în acest top este fardul de ochi. În magazin nu l-am probat, însă am văzut același glow ca și la blush și clar l-am vrut. Are un glitter subtil și foarte elegant. Nuanța este una plăcută și perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seară. Pigmentație bună ,dar și mai bună dacă este folosit împreună cu un primer.

 

Cu blitz

Fără blitz

Acestea sunt cele 3 produse Freedom care am crezut eu că merită să fie în acest top. Mai am un ruj și un tuș dar parcă acelea nu m-au dat pe spate.

Am uitat să menționez la început, însă cei de la Freedom se laudă cu faptul că produsele lor nu sunt testate pe animale. Un lucru foarte bun și care mă bucură tare mult, aș putea spune.

 

Tu știai de acest brand ? Ai folosit produsele lor ? Care e preferatul tău ?

Deyutza

13 Comments

  1. Asta da achizitie… La numai 10 lei si sa fii multumit (nu ma asteptam la asa pret)

  2. Nici eu nu am auzit. Desi merg destul de des la Pepco nu am vazut sau nu le-am bagat in seama.

  3. Este prima oara cand aud de acest brand. Cel mai mult ma atrage blush-ul. Pare foarte interesant si imi place swatch-ul

  4. Nu auzisem de acest brand de produse pana acum, mai facut curioasa despre ele

  5. merg des la PEPCO dar nu am vazut aceste produse,nici nu m-a interesat ca sa le caut dar nici nu cred ca sunt asa la vedere ca sa te atraga vizual ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.