Descopera 3 ACCESORII care fac placerea fumatului DIFERITA!

Pentru foarte multe persoane, fumatul reprezinta o placere. Desi blamat, acest viciu este prezent in viata multor oameni, care se bucura de aceasta experienta, fie si ocazional.

Daca esti fumator, inseamna ca iti doresti, in permanenta, sa faci din aceasta activitate un moment de relaxare si de libertate. Din acest motiv, poti incerca diferite modalitati de a te bucura de tutun si de senzatia pe care acesta ti-o ofera, ori de a testa experiente noi.

Descopera cum te poti bucura de clipe de relaxare cu ajutorul accesoriilor care ofera o experienta a fumatului inedita:

  • Pipa

Acest obiect este folosit inca din vremuri indepartate pentru fumat. Partea in care se pune tutunul se numeste gavan, iar tubul prin care se trage fumul este, de cele mai multe ori, curbat.  Poti descoperi urmele pipei inclusiv in triburile africane, iar multe dintre ele, utilizate in trecut, erau facute din diverse materiale. Diverse materiale precum scoici, craniile animalelor, lut sau spuma de mare.  Pentru ca ofera o experienta distincta a fumatului, pipele sunt folosite si in ziua de azi.  Unele dintre cele mai raspandite astfel de obiecte in prezent sunt celebrele pipe Peterson, dupa modelul patentat de producatorul cu acelasi nume.

Popularitatea acestora consta in design-ul inedit, gandit special pentru a crea cea mai placuta stare in momentul fumatului.  Unul dintre cele mai cunoscute modele este cel dotat cu dry system.  Acest sistem presupune existenta unui mic rezervor, care extrage umezeala si ii permite fumului sa se raceasca inainte de a ajunge la utilizator, pentru a fi evitate arsurile.

  • Obiectele necesare pentru tigarile rulate

Spre deosebire de tigarile din comert, pe care le cumperi impachetate si gata pentru consum, pe acestea trebuie sa le rulezi chiar tu.  Acest lucru inseamna ca iti poti alege tutunul, filtrele, dar si foitele pe care sa le folosesti.  De asemenea, acest tip de fumat este considerat mai putin daunator, datorita puritatii tutunului folosit si a componentelor din care sunt facute foitele.

Acceseaza http://www.tobaccospirits.ro/category/247/aparate-de-rulat.html pentru a-ti achiziona un aparat special, care te va ajuta in procesul rulatului.  Avantajul acestora este reprezentat de cheltuielile care, pe termen lung, vor fi mai reduse.  Dar si de faptul ca au un gust distinct, pe care multi fumatori il apreciaza.  Ai de ales intre diferite tipuri de tutun, foite obisnuite sau aromate si filtre lungi sau scurte.

 

  • Narghileaua

Aceasta are originile in India, pe langa granita cu Pakistanul.  Veche de peste 1000 de ani, narghileaua este foarte apreciata in ziua de azi, chiar si de cei care nu fumeaza, in mod obisnuit, tigari.  In trecut, aceasta era facuta din lemn, dar acum, alama si sticla sunt materialele cel mai des folosite in componenta unei narghilele.

Pe exteriorul acesteia, sunt deseori regasite elemente de decor, precum mozaicul.  Tutunul utilizat este umezit si impachetat, pus in capatul de ceramica, iar carbunii sunt asezati deasupra.  In prezent, tutunul este amestecat cu miere si fructe uscate, pentru un plus de aroma.  De asemenea, pentru a oferi consistenta fumului, acesta trece print-un filtru de apa rece.  Narghileaua a fost asociata intotdeauna cu relaxarea, discutiile intelectuale sau politice si cu adunarile intre cunoscuti.

In plus, poti incerca diverse arome fructate, prin intermediul carora sa te bucuri de experienta orientala.

Daca esti fumator si iti doresti sa incerci lucruri noi, ia in considerare una sau mai multe alternative prezentate mai sus. Poti descoperi noi tabieturi care redefinesc placerea fumatului!

 

Deyutza

6 Comments

  1. Oare mai exista cineva in Romania care-si face singur tigarile sau folosesc pipa sau narghileaua?

  2. un articol interesant pentru cine fumeaza ,eu una nu fumez si nici nu ma tenteaza sa incerc macar

    • Stiu ce zici , pentru că si eu am fumat de la 15 până al 23 de ani 🙂 M-am lăsat când am rămas însărcinată și nu le-am mai luat. Acum parcă nici nu le mai simt nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.