Rucsacul un must have în fiecare sezon

Despre rucsacuri am mai scris, și voi mai scrie de fiecare dată când am ocazia. Iubesc
rucsacul și modul în care acesta poate fi purtat.

Rucsacul este un must have în fiecare sezon și nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei fete.

Sunt sigură că în fiecare garderobă a femeii se găsesc o mulțime de genți și de aceea aceasta trebuie completată și cu cel puțin două rucsacuri de damă .

De cele mai multe ori acesta poate deveni mult mai comod, versatil și ușor de purtat decât geanta clasică.  Rucsacul poate fi purtat atât la ținute sport cât și la cele casual elegant. Un rucsac, de asemenea poate fi mult mai încăpător ca o geantă,ceea ce pentru mine contează.

Eu una sunt genul care cară după mine de toate. Nu contează dacă am nevoie sau nu de un lucru, dar eu îl car după mine.

Să porți un rucsac un lucru foarte practic

După cum ziceam mai sus, un rucsac este mai ușor de purtat și foarte  comod. Un avantaj este acela că mâinile pot fi libere tot timpul atunci când porți un rucsac.  Rucsacul este perfect pentru momentele acelea când ești în vacanță. Eu una, clar prefer un rucsac în locul unei genți, eventual cel mult una tip poștaș.

La cumpărături de asemenea  rucsacul aș putea spune că este indispensabil. De se să mergi ca o piți cu geanta pe mână, când poți pune rucsacul în spate. Îl pui în spate, ai mâinile libere și astfel poți face cumpărături liniștită.

Am deja două rucsacuri din anii trecuți, iar anul acesta vreau unul nou.  Amândouă sunt modele mai mari, sunt modele perfecte pentru cumpărături, că tot vorbeam.  Încap acolo multe și le duc așa ușor.

Acum însă vreau să îmi iau un rucsac micuț. Unul perfect pentru vacanță, și nu numai. Am  tot căutat de-a lungul timpului și într-un final am găsit ceea ce  căutam pe Mahoni.ro

Vreau un rucsăcel,destul de încăpător dar totuși nu unul în care să pun jumătate de bagaj de vacanță. 🙂 În rucsacul de vacanță nu îmi trebuie decât, portofelul, ochelarii de soare, o cremă de protecție și eventual o apă.  Restul sunt detalii care pot sau nu fi acolo 🙂

Luând toate acestea în calcul, m-am îndrăgostit de 3 modele

 

 

 

 

 

Toate trei sunt așa simpatice și chiar nu știu  pe care să-l aleg.  De simpatice sunt toate, ca și mărime sunt toate la fel, prețul e  la fel, excepție făcând primul.  Cu toate acestea mi-e greu să aleg câștigătorul, dar trebuie să o fac dacă vreau un rucsac nou.

Un rucsac poate fi personalizat după bunul plac

Indiferent despre  ce fel de rucsac este vorba, acesta va atrage priviri admirative. Fie că e vorba  despre un rucsac simplu clasic sau despre unul îndrăzneț în culori speciale sau cu un design interesant, fiecare rucsac te scoate din anonimat.  Un astfel de rucsac va personaliza perfect o ținută și o va contura conferindu-i unicitate și originalitate. De asemenea fiecărui rucsac îi poți atârna diferite brelocuri sau insigne.

 

Eu port rucsacul negru clasic foarte des. Tu ce părere ai despre acest tip de geantă ?

 

Deyutza

5 Comments

  1. Ador sa port rucsacuri. De cand am primit cadou un rucsac mi-am mai cumparat doua si am ajunj sa renunt la genti.

  2. La tot mai multe persoane vad rucsacuri, mai ales la mămici, oriunde este ideal de purtat, poți lua cu tine mai multe chestii și îl poți purta după bunul plac

  3. Este atat de practic si cool incat am lasat geanta ,o folosesc doar atunci cand ma imbrac mai formal.Au aparut atat de multe modele si culori si aplicatii ca te ametesc si nu sti la care sa te opresti si pe care sa.l alegi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.