Savelectro locul de unde mi-am ales corpurile de iluminat

Am tot vorbit zilele acestea că sunt în renovări cu apartamentul. Nu e tocmai tot apartamentul, e vorba mai degrabă de sufragerie.

Vreau să o schimb și să o amenajez după bunul meu plac. Nu că până acum nu ar fi fost,dar vreau mai mult. Știi doar că așa suntem noi femeile,și dacă nu suntem la shopping, suntem undeva la amenajări interioare. 🙂

Dacă schimb radical totul, clar trebuie să îmi schimb și  corpurile de iluminat. Fie că e vorba de veioze, de lustara de pe tavan sau orice alte corpuri de iluminat mai am prin casă.

Ce fel de corpuri de iluminat punem în sufragerie

Vreau ca ceea ce pun, să se potrivească cu noua mea sufragerie.  Lumina este un factor esențial în decorul casei și de aceea trebuie să-l alegem cu grijă.  Banalul bec, de altă dată a devenit istorie și astăzi se găsesc o mulțime de corpuri de iluminat.

Trebuie doar să știi ceea ce vrei, trebuie doar să îți găsești stilul dorit.

Adevărul e că și eu am tot căutat și căutat. Nu că aș fi eu tare pretențioasă,dar voiam ceva care să zică din prima ”ia-mă”.  Pentru sufragerie clar caut o lustră frumoasă iar pentru hol vreau câteva becuri led. Acolo am spoturi și câteva becuri noi e tot ce îmi trebuie.

În căutările mele am dat de Savelectro.ro  și aici am găsit ceea ce aveam nevoie. Un lucru pe care trebuie să îl ții mine atunci când alegi corpurile de iluminat este dimensiunea încăperii.  Înălțimea camerei este un criteriu deloc de neglijat.  Stau la bloc și înălțimea camerei nu este foarte mare,de aceea  un candelabru frumos iese din discuție. Am văzut câteva deosebite și mi-aș fi dorit unul,dar din păcate nu se poate.

Eu nu știu dacă aș reuși dar soțul clar ar da cu capul în ea. 🙂  În consecință mă limitez la o lustră și vestea bună e că am și de unde alege. Mai jos sunt doar 3 dintre alegerile mele

Candelabru Melissa, 3 brate

Candelabru Amy, 4 brate

Candelabru Joel bronz, 2brate

Corpurile de iluminat trebuie să completeze aspectul decorului oricărei încăperi.

Eu zic că ar arăta foarte bine în sufrageria mea.Încă nu m-am hotărât care să fie, dar cred că voi face așa cum fac de obicei. Fie le găsesc defecte, fie dau cu banul . :))

Dacă pentru sufragerie sunt 80% decisă, mai rămâne holul. Și aici aș putea spune că e mai ușor, dar fiindcă varietatea de becuri led e mare, da pot spune că e greu.

Becuri led de tip vintage, becuri cu telecomandă, bec led cu filament- nici alegerea unui bec nu mai e ce a fost odată :)). După cum ziceam și la început,clasicul bec  a devenit  demult istorie.

Acestea fiind spune, ca și o concluzie pot să mai completez:

Nu uita că atunci când ești în căutare de corpuri de iluminat trebuie ca acesta să se potrivească și cu restul încăperii. Nu le cumpăra decât după ce încăperea este complet mobilată,pentru că astfel riști ca ceea ce vezi tu cu ochii minții să nu se potrivească și în realitate.

Eu deocamdată le-am ales, iar după ce termin cu aranjatul sufrageriei dau și comanda de toate aceste corpuri de iluminat.

Tu după ce criterii îți alegi corpurile de iluminat ?

Deyutza

18 Comments

  1. Sunt deosebite și frumoase corpurile de iluminat, în fiecare camera alegem ceva diferit și special pentru ca vad ca au multe modele de unde putem alege

  2. Articolul acesta a picat la fix, chiar cautam niste modele mai interesante pentru hol si bai si nu am gasit pana acum nimic care sa-mi placa. Vad ca si preturile sunt bune.
    Txs!

  3. Am observat ca si eu, si sotul meu, mergem pe un stil pompos,modern. Ne plac lucrurile stralucitoare, neobisnuite. Sa se potriveasca cu decorul, cam astea ar fi criteriile.

  4. Tot un candelabru imi doresc si eu in sufragerie doar ca as vrea cu 5 becuri ca sa fiu sigura ca am lumina buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.