Notd – Blue nails by Malika Colors #106B Blu Capri

Început de sezon, început de primăvară atunci clar se lansează lucruri 🙂  Malika Colors România s-a numărat printre firmele care au lansat produse în această primăvară. Colecția Spring 2018 este numele celei mai recenet lansări.  Pe 15 aprilie au avut lansarea oficială 4 lacuri de unghii,care mai de care mai interesante.

 

Sunt sigură că le-ai văzut deja prin bloggosferă,dar nu-i nimic. Astăzi vin și eu cu o idee nouă de unghiuțe albastre.

Am optat pentru un model simplu, cât de simplu am putut eu 🙂 . Nu îmi plac manichiurile simple, doar cu las și atât. Dar totuși atunci când nuanța lacului de unghi este unul mai stridentă, atunci clar trebuie echilibrată balanța.

Lacul de unghii Blu Capri , este o nuanță perfectă pentru vară,pentru mare. Consistența sa este una cremoasă și opacă. Dintr-un singur strat am acoperit unghiile complet.

Ai grijă și nu uita niciodată atunci când aplici un lac de unghii colorat, înainte de asta să aplici și o bază.  Fără o astfel de bază riști să îți pătezi unghia.

Rezistența sa este una foarte bună. Chiar a rezistat cu stoicism și  intactă pe unghii,timp de aproape o săptămână. Am spălat vase, am făcut curățenie și oja tot acolo.

Oricum nu sunt la primul lac de unghii Malika, știu ce pot aceste lacuri și știu că merită o investiție.

Sticluța are 12 ml, costă 15 lei și este produsă în Italia, ca restul produselor Malika Colors.

 

Eu astăzi am ales să port Blu Capri și să fiu cu gândul la mare.

Tu ce porți pe unghii ?

Deyutza

16 Comments

  1. Eu port lac mov cu aspect de gel -S-he luat din DM. Si astept cu nerabdare oja Malika pe care am castigat-o la un concurs, ca sa vad cum e, fiindca toata lumea o lauda.

  2. Nu stiam ca estet atat de periculos daca nu folosesc baza. Nu am mai auzit asta pana acum. Ma bucur ca de cateva luni bune folosesc si baza si top coat si unghiile mele arata ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.