Review – Gel de dus Balea cu pepene rosu

Că am și am avut o colecție de geluri de duș cred că se știe deja.  Am mai spus asta pe blog și mai mereu se vede cel puțin unul. Fie că e în rubrica de ce am cumpărat, fie că e la cea cu ce am terminat,o sticlă este acolo.

Balea se află cel mai des în baia mea, și de fiecare dată când ajung în Dm iau cel puțin 2-3 sticle. Ador aromele dulci și  aromele fructate și tot ce nou  vreau și eu. Una dintre aromele pe care am pus mâna în ultimul timp, a fost ca cu pepene roșu.

Gel de duș Balea cu pepene rosu

Ce pot spune este că miroase absolut delicios și chiar are o aromă plăcută. Are un capac ce se închide /deschide foarte bine și nu există posibilitatea să îți rupi unghiile. Eu am pățit să mi se rupă o unghie și de asta sunt atentă la acesta aspect.

Ambalajul este unul colorat și care te atrage. Felia aceea de pepene arată delicioasă și cred că a  avut un factor important atunci când am ales sticla.

Are o cantitate destul de generoasă 300ml iar prețul e de 7- 8lei se merită.

Ce nu îmi place este faptul că aroma nu persistă foarte mult pe piele.

Face o spumă bogată cu o cantitate de gel de duș moderată. Astfel ca nu se  consuma foarte repede. Spumează destul de bine, nu-mi usucă deloc pielea ba chiar o lasă catifelată.

Per total îmi place, iar faptul că nu persistă mirosul și pe piele nu mă va împiedica să nu mai cumpăr astfel de geluri de duș.

Abia aștept sa ajung din nou în într-un DM să văd ce arome noi au mai apărut și cu ce pot să îmi reînnoiesc colecția.

Ție îți plac gelurile de duș Balea ?Le folosești ?Ce părere ai despre ele ?

 

 

Deyutza

One Comment

  1. In prezent am ajuns nici sa ma mai uit cu ce arome sunt dusurile. Caut ca iau ceea ce nu am mai avut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.