Rosegal și pentru femei plinuțe

 

De multe ori atunci când am vorbit despre Rosegal, m-am referit în mare parte la haine. Haine mai multe pentru femei  nu foarte plinuțe.

Ei spre mirarea mea de curând am văzut că pe site se găsesc și haine pentru persoane cu câteva kg în plus. Ba mai mult se găsesc și costume de baie pentru plinuțe. Știu că e greu ca și grăsuță să îți găsești hainele potrivite și care să te avantajeze. Știu că doamne și domnișoare care îmi urmăresc blogul și cântăresc ceva mai mult de 70-80kg. Din păcate păcate hainele de pe site-urile astea asiatice sunt cu o mărime sau două mai mici decât ale noastre. Din această cauză e puțin mai greu de găsit hainele potrivite, dar nu imposibil.

Pentru mai multe haine frumoase see more details  și găsești cele mai drăguțe bluze. Modele actuale, modele în tendințe care avantajează orice plinuță. Văzând aceste modele drăguțe parcă nu îmi mai fac atâtea griji că am pus câteva kg pe mine 🙂 . Aveam atâtea modele de arătat dar mă lungeam aici de te plictiseam. Dacă ești curioasă te las pe tine să le descoperi.

 

 

Costume de baie XXL pe Rosegal

Eu mă gândesc că timpul trece foarte repede și mai am puțin până să plec în concediu.  Anul acesta vreau să îmi schimb toate costumele de baie și de aceea sunt în căutarea lor. Pentru că durează în jur de o lună sau mai bine de atât până ajunge coletul, eu vreau să mă pregătesc din timp.

Nu mă mândresc, ba din contra sunt destul de complexată că am pus câteva kg pe mine. Îmi doresc să dau măcar 5kg jos, dar n-am voință recunosc.  Am trecut de 30 de ani și metabolismul mi s-a schimbat, nu mai slăbesc și nici nu mă mai mențin în greutate așa cum o făceam până acum.

Pentru mine un mare chin și de aceea vreau să îmi schimb costumele de baie.  Vreau un model care să ascundă cât mai mult, dar tot odată să am și ceva porțiune liberă pentru bronzat. Da știu e  complicat cu mine mine, uneori nici eu nu mă înțeleg. 🙂

Am găsit câteva modele de costume de baie,

 

Click More

Acestea două sunt preferatele mele. Căutând costume de baie în mărimi mai mare am dat de ele și de aici a pornit și postarea de astăzi.

Mărimile încep de la XL (exact ce îmi trebuie mie) și continuă până la 4xl sau chiar 5xl.  Uhhu cred că mi-am găsit costumul de baie. Acum nu îmi trebuie decât să mă hotărăsc asupra modelului.

 

Tu ce părere ai? Ești și tu în căutarea unui costum de baie?  Dacă da atunci click pe view more  și găsește-ți costumul de baie preferat.

 

Deyutza

4 Comments

  1. Foarte interesante si colorate produsele ,cam greu se gasesc produse marimi mai mari,chiar sunt in cautare de un costum de baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.