Ce mi-am comandat de pe BornprettyStore

Că îmi place să fac cumpărături pe Bornprettystore,cred că știe toată lumea. Acesta este principalul site de unde mă alimentez eu cu matrițe. Nu e singurul dar  atunci când vreau o matriță cu o  temă anume știu unde să o găsesc.

Cam așa a fost și la ultima mea comandă pe acest site. M-am gândit că vine vară și cred că an de an am avut ca și temă pentru manichiuri –  ”înghețata”. Mai tot timpul a trebuit să improvizez și niciodată nu am fost mulțumită de rezultat.  Anul acesta dacă o fi să fac vreo manichiură ”înghețată” atunci am cu ce să mă prezint. Oricum voi face o mani, plină cu înghețată, nu pot să las matrița așa nefolosită. :))

Comanda mea de la Bornprettystore

O altă matriță pe care am pus ochii de ceva timp a fost Cake BP- X23.  Ceai , prăjiturele, câteva fructe … hmm e delicioasă.  Nu mai detaliez, vin curând cu o mani, e prima matriță pe care am testat-o.

 

Matrița aceasta am luat-o înainte de luna februarie. Mă gândeam pentru valentine′s day, că e perfectă. Cu toate acestea mai sunt și alte modele pe matriță și clar nu va sta până în februarie. I-am pus deja gând și vreau să fac ceva cu unicornul, curcubeul și nu numai, am câteva idei. Matrița este Valentine′s day BP- L004.

Ultimul produs pe care l-am pus în coș, a fost acest lac de unghii.Din păcate mi-am luat o oarecare țeapă. Oarecum pentru că, așa cum sunt eu aeriană, mi-am luat un lac de unghii care se usucă doar la lampă. Ce e în neregulă și de ce zic că mi-am luat țeapă? Simplu,  nu am lampă 🙂

Așa dar nu știu ce voi face cu ea, ori o țin acolo până îmi cumpăr o lampă ori o voi  face cadou unei persoane care are lampă.

Cam aceasta a fost comanda mea la Bornpretty,o fi mult, o fi puțin?    Nu contează oricum mai am una pe drum :)) .

Deyutza

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.