Ce accesorii mi-am comandat de pe Zaful

În ultima vreme, după cum am mai spus, mai toate comenzile mele pe site-urile asiatice, au fost compuse din cu accesorii mai mult decât haine.

Nu că m-aș fi săturat de haine, pentru că mi-am luat și câteva pulovere dar parcă mai voiam și altceva.

Nu mi-am mai luat demult un ceas și am zis că acum e momentul. În consecință mi-am luat două 🙂 iar unul dintre ele am să îl fac cadou.

Mi-a plăcut atât de mult acest ceas cu bicicletă încât l-am pus instant în coș. Nici nu m-am mai gândit având în vedere că a avut și un preț bun, doar 3$.

Ce accesorii mi-am comandat de pe Zaful

Și ceasul cu pietricele este foarte drăguț. Acesta a fost puțin mai scump, 4,5$ și din păcate nu mai e pe stoc. Pe acesta nu l-am desfăcut pentru că m-am gândit să îl ofer ca și cadou.

 

 

 

 

Nu mi-am mai luat de mult un set de bijuterii și știind că voi avea nevoie am zis că acum e momentul. Am prins din nou un preț bun și chiar era păcat 😀  Set de colier și cercei a costat 5$ ,preț bun zic eu.

Și pentru că trebuie să existe ceva și din categoria fail, uiă-te că și de data asta mi-am luat o mică țeapă.

Am tot văzut peste tot aspirator pentru puncte negre. Am făcut tot ce a fost nevoie dar chiar nu a vrut să extragă nici un punct negru.  Nici măcar la soțul meu,care are punte negre și foarte ușor de scos.

Nici acesta nu mai e pe stoc, dar la fel ca și masca neagră, nu e nici o pagubă  pentru că asta înseamnă bani aruncați degeaba.

 

 

 

Cam asta e ce mi-am luat în materie de accesorii de pe Zaful.  Tu ai încercat un astfel de aspirator pentru puncte negre ? Ceva sfaturi pentru mine ?

 

Deyutza

4 Comments

  1. ceasul este superb cel cu bicicleta ,imi doresc un asemenea ceas ,iar colierul si cercei arat bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.