Notd – Happy Easter nails

Happy Easter nails

Sfintele sărbători Pascale ne bat la ușă , așa că m-am gândit ca astăzi în vinerea mare să vin cu o manichiură pentru tine.

Știi doar că eu prin unghiuțe transmit, și cu ajutorul modelelor sunt prezentă la diferite evenimente.

O manichiură simplă cu iepurași m-am gândit că ar fi o bună sursă de inspirație și pentru tine dacă nu știi cum să îți faci unghiile.

Mâine, în cadrul colaborării #CreativeNailsCollab mai vin cu un model, dar nu strică niciodată să ai de unde alege. 🙂

Așa dar baza 8în 1 de la Eveline, două straturi de lac de unghii de la Pupa, 2 waterdecasl-uri în temă și câteva paiete și gata manichiura.

Happy Easter nails

Pentru cine nu vrea o manichiură colorată și vrea ceva mai soft atunci eu zic că acest model e potrivit. Nude-ul de la Pupa este perfect pentru așa ceva.  Numărul nuanței este 223 din gama Smalto Brillante. 

Așadar, bază cu nuanța 223 Pupa iar pe inelar și mijlociu am aplicat două waterdecals.  Waterdecals care bineînțeles sunt în temă, un iepuraș și un coșuleț cu ouă.

Noroc că mi-am luat recent două astfel de folii că altfel, nu prea aveam cu ce să mă prezint în această perioadă. 🙂

Pe celelalte unghii, exceptând inelarul și mijlociul, am vrut ceva mai simplu.  Nu știu dacă mi-a ieșit treaba cu simplitatea dar sigur nu am pus decals-uri.

Pentru ele am ales să aplic câteva ”paiete” . Tot timpul când văd lacul ăsta de la Avon, mă gândesc la ouălele alea micuțe pestrițe.

Nu știu dacă se mai găsește și acum la Avon.  Știu  însă sigur că este din gama Color Trend  Starburst nuanța Blue.

Nude nails /easter nails

Și cam asta e manichiura mea, simplă dar de efect. Un model pe care orice începător poate să îl realizeze, fără nici o tehnică.  Un model fără matrițe de ștampilat sau alte chestii mai complicate.

Este de ajuns două lacuri de unghii și două decalsuri pe care sunt sigură că le găsești la orice magazin de profil sau internet cel mai sigur.

 

Sper că ți-a plăcut propunerea mea, și te aștept cu păreri sau de ce nu, cu idei noi pentru o manichiură de Paști.

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.