Review- Spumă de mâini Balea

Că îmi plac produsele Balea, nu cred că mai este un secret.  De fiecare dată când ajung într-un magazin DM, nu există  dată să nu ies cu ceva în mână. La fel s-a întâmplat și la ultima mea vizită acolo.  Din păcate vizita mea în magazin , a fost una foarte fugitivă și am cumpărat doar câteva produse. Pe ce am pus mâna aia am luat:)  Chiar nu am avut timp să văd noutățile. Această spumă de mâini era pe un raft, undeva pe lângă casă, am pus mâna pe ea și aia e :).

Mi-a atras atenția că e o spumă, și da n-am mai folosit până acum un asemenea produs. Al doilea lucru care m-a atras este aroma de cake pop sau mai bine zis migdale. Ce pot să spun, e că miroase delicios, a prăjiturică și îmi vine să pap cu lingurița :)).

Consistența e una foarte catifelată și plăcută la atingere.Este o spumă în toată regula care înlocuiește cu brio o cremă de mâini. E adevărat nu e atât de hidratantă ca și o cremă, însă pentru momentele alea când vrei să miroși delicios,poți aplica un ”moț” de spumă.

Review- Spumă de mâini Balea

Recipientul are 100ml iar prețul a fost undeva la 6 lei. Un preț bun zic eu, și dacă s-ar găsi și cu alte variante de arome clar mi-aș mai lua, cel puțin una.

 

Deyutza

7 Comments

  1. Nu-mi plac migdalele ?. Eu n-am incercat decat 2 produse de la Balea. Din pacate nu am de unde sa le cumpar aici in zona mea

  2. Si eu am inceput sa cumpar produse de la Balea…ultima oara am luat un gel de dus care mi se pare ok pentru pretul lui dar nu pot spune ca sint f incantata.Mi s-a parut ca gelul de dus Cien cu care se compara la pret e mult mai bun….Spuma de maini n-am vazut-o dar o s-o cumpar daca o vad! Multumesc de idee!

  3. Produsele Balea sunt excelente ,am incercat o spuma de maini dar nu de la Balea nu am fost foarte incantata de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.