Ce mi-am comandat de pe Zaful

Zaful este unul din site-urile de unde îmi comand destul de des diferite chestii. Am început cu haine, încălțăminte dar de data asta parcă am vrut altceva. La fel cum am făcut și pe Dresslily, și de data acesta m-am axat pe accesorii.

Nu doar accesorii, dar oricum altceva în afară de haine.

Am părul destul de lung și de multe ori îmi vine în față. Ca să nu îl prind mereu în coadă și pentru a îi mai face ceva deosebit, îi mai pun câte o bentiță. În acest sens mi-am luat- o și pe asta. Se găsește în 4 variante de culori,dar mie mi-a plăcut cel mai mult aceasta pe albastru închis. Este o bentiță din material are  elastic la spate și ține foarte bine părul. Aceasta este super ieftină costă doar 2 $ .

Ce mi-am comandat de pe Zaful

Un alt lucru pe care mi l-am luat de pe Zaful, a fost această mască neagră pentru puncte negre. N-aveam cine știe ce încredere în ea,dar am zis să îi dau o șansă, să vedem ce poate face. Este a doua sau a treia astfel de mască neagră de la asiatici, dar încă nu am găsit-o pe aceea,care tot circulă pe internet. După cum mi-a fost și temerea, aceasta nu a făcuta absolut nimic. Doar ma epilat și mi-a luat firicelele de păr de pe față, în rest nici un punct negru și pe bărbie am slavă Domnului.  A costat 5$, dar pe asta chiar nu o recomand, din păcate.

Și pentru că ziceam într-o postare anterioară că număr zilele până la concediu, acest costum de baie este dovada vie. În comparație cu cel ce mi l-am luat de pe Dresslily acesta îmi vine foarte bine. Este un costum de baie, foarte colorat, așa ca de sirenă. Nu știu ce sirenă am să fiu eu dacă nu mai slăbesc puțin până la vară. Tare mi-e frică să nu fiu vreo balenă eșuată :)):))  Acest tip de sutien, mi se potrivește foarte bine și costumul în sine îmi vine bine.

Acesta a fost puțin mai scump, dar se vede și calitatea. Deși mi-am ales mărimea XL  ca și la celălalt costum de baie, care mi l-am luat, acesta îmi vine perfect și mă bucură tare mult acest lucru.

Pe lângă cele de mai sus mi-am mai luat și o pereche de blugi dar pe aceia îi voi prezenta într-o postare viitoare.

Rămâi aproape, urmează curând și această postare ootd.

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.