Nicole by Opi – cinna man of my dreams

Astăzi e sâmbătă și e zi de unghiuțe și modele frumoase. Din păcate nu am putut să onorez tema săptămânală dar nu am vrut nici să lipsească o mani nouă  🙂

Oricum aveam pregătită de mult această manichiură dar nu i-am găsit momentul pentru publicat.

Acum eu zic că a venit așa că nu trebuia ratat. Lacul de unghii de la Nicole e o achiziție relativ recentă. Mi-am luat câteva oje de la Blogsale și pe aceasta am primit-o cadou. Mi-a plăcut de cum am primit-o și clar am pus-o la treabă 🙂

Nicole by Opi – cinna man of my dreams

Nu sunt eu cu glitterul însă acesta e chiar frumos și s-a dus relativ ușor de pe unghii,atunci când am șters manichiura. Deși e  o nuanță de maro, iar eu nu prea sunt adepta acestei nuanțe, chiar și așa îmi place.

Am aplicat două straturi pentru o strălucire și o opacitate mai bună. Era ok și cu un singur strat, adică nu e nici o problemă se vede bine însă eu de obicei aplic 2 straturi indiferent de lacul de unghii folosit.

Nu puteam să las oja simplă pe unghii și clar am și ștampilat ceva floricele.  De ce floricele ? pentru că vreau primăvarăăăăă. Astăzi chiar a fost o zi frumoasă de primăvară veritabilă, dar din păcate am înțeles că mâine va ploua.

Asta e sper totuși că vor mai veni și alte zile cu soare.Oricum tot astăzi am văzut în grădină că au înflorit ghioceii și brândușele….sunt așa frumoase .

Deci să fie floricele peste tot, pe câmpii, prin grădini dar și pe unghiile mele.Așa mă simt și eu mai bine și mă gândesc că vine primăvara repede. 🙂

Lacul de unghii de la Nicole este primul pe care îl am, dar sper să nu mă opresc doar la el.Aș vrea să mai am în colecție și alte nuanțe,de data asta fără glitter :). Aș prefera ceva mai mat.

Cam asta e tot… ne vedem sâmbăta viitoare cu o manichiură pentru Paști.

Cum ți se pare lacul de unghii de la Nicole ?

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.