Review- săpun lichid cu vanilie Sephora

Iubesc și ador gelurile de duș și săpunurile cu arome delicioase. Că iubesc vanilia nu cred că mai e tocmai un secret. Iubesc aromele astea ” mâncabile” , aromele astea de îți vine să le pui pe pâine. Nu mai folosesc săpunuri solide de foarte mult timp,iar cele lichide ocupă un loc important în baia mea.

Am o mică colecție de geluri și săpunuri de acest fel, iar printre ele se află și săpunul lichid cu vanilie de la Sephora.  M-am îndrăgostit de acest săpun lichid de la prima aplicare/ atingere.

Are o textură așa cremoasă și hidratează așa bine și frumos.  Mirosul după cum ziceam este de vanilie, un miros subtil și foarte plăcut. Acesta persistă destul de bine pe mâini, zic asta în comparație cu alte săpunuri. Am o întreagă ”livadă”  de săpunuri cu diferite fructe și nici unul parcă nu persistă așa bine ca astă.

Dozatorul este foarte util, mă ajută să îmi iau cantitatea dorită dar tot o dată suficientă. O singură dozare este suficientă pentru a mă spăla. Se vede și în poza de mai sus cam cât este nevoie  pentru două mâini curate,hidratate și parfumate.

Săpun lichid cu aromă de vanilie

Recipientul are 240 ml, poate părea mic sau nu,dar pot spune că este foarte spornic.După cum ziceam consistența este mai groasă,cremoasă și o singură dozare de produs este suficientă.Astfel se economisește mult produs.  Eu îl folosesc cred că deja de o lună și mai am cam jumătate din el. Adevărul e că l-am folosit doar eu, asta dacă nu la mai ”atacat” cineva,dar în principiu doar eu. Iar ca să folosești un săpun lichid două luni mie una mi se pare mult dar și foarte bine totodată.

Produsul se găsește atât în magazinele Sephora pentru cine are,iar pentru cele ca mine care nu,găsiți produsul plus altele pe site-ul online. Eu pe site îmi mai clătesc ochii și aflu noutățile,iar când  ajung o dată pe an în magazinul fizic, fac și ceva cumpărături.

Prețul acestui săpun lichid este de 22 lei

Ca și o concluzie, preț bun, cantitatea suficientă, calitate bună. Minusuri  n-am 🙂 poate doar că nu se găsește și în recipiente mai mari, în rest nota 10.

Tu ai folosit acest săpun lichid, sau oricare altul de  la Sephora? Ce preferi săpunurile lichide sau pe cele solide ?

Deyutza

3 Comments

  1. Prefer sapunurile lichide cu fel de fel de arome,cea de vanilie nu ma incanta ,nu am incercat-o pana acum dau nu se stie ,poate imi place ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.