Ce încălțăminte port în primăvara asta

Vine vine primăvara și vreau să trec la încălțăminte sport. Am văzut ceva încălțăminte sport pe deluat.ro și vreau să scap de ghete și cizme.

Am mai spus eu și în trecut că primăvara îmi place să port încălțăminte cât mai lejeră. Îmi place clar să profit și de reduceri și de cele mai multe ori caut încălțăminte sport ieftine. Cui nu-i place ieftin și bun 🙂

Site-ul deluat.ro l-am descoperit de curând, dar am văzut o mulțime de încălțăminte sport de damă foarte frumoase. Am văzut modele noi dar și prețuri bune.

Una dintre încălțările care m-au atras sunt acești pantofi sport de dama.

Platforme damă – deluat.ro

Chiar astăzi am văzut videoclipul Innei și avea și ea în videoclip. Nu știu dacă de acolo mi s-au aprins beculețele sau eu aveam mai de mult în minte aceste platforme, cer este că le-aș vrea. Parcă îmi aduc aminte de  copilărie,  și le-aș purta cu mare drag.

Nici prețul nu e mare și chiar se merită o astfel de pereche de încălțări de damă. Nu știu dacă le-aș purta zi de zi dar măcar așa ca și amintire a vremurilor apuse. 🙂

Tot pentru primăvara aceasta am de gând să îmi cumpăr și o pereche nouă de adidași sau ceva teniși. Adevărul e că am găsit încălțăminte sport ieftine și parcă n-aș vrea să le ratez. Vreau să profit de câteva reduceri și de ce nu să mai adaug ceva drăguț în colecția de încălțăminte. Deși îmi place să port încălțăminte lejeră, sincer adidași am mai puțini.

Espadrile , adidași sau teniși – tu ce porți ?

Îmi place totuși atunci când merg până la magazinul din colț să pun mâna pe o pereche de încălțări sport și așa să ies. Vreau totul cât mai lejer, fără tocuri sau mai știu eu ce alt model de încălțăminte.

Doar dacă e ceva o ieșire mai deosebită, și  să port pantofi, ghete în rest cât mai lejer. Fie că e vorba de pantofi sport de dama sau sur și simplu incaltaminte sport de dama eu sunt pro și port cât de mult pot.

Încet încet cum dă căldura renunț la ele și trec la sandale, iar toamna, atunci când nu plouă abuzez din nou de încălțămintea sport.

E drept și vara port espadrile sau teniși dar atunci îmi place să las piciorul să respire.

Până una alta , în primăvara aceasta trebuie să îmi iau ceva nou de încălțat. Momentan sunt în dilemă,mai ales că pe site am văzut o mulțime de modele interesante dar și reduceri.

Hmm e așa greu, după mintea mea mi le-aș luat pe toate cele 4 modele alese mai sus, plus încă altele 5 :)) Dar să nu exagerăm totuși, zic și eu  🙂 .

Am ceva de lucru, și vreo 2-3 zile până mă hotărăsc care sunt câștigătoarele am să tot dau târcoale site-ului.

Tu ce porți în picioare primăvara?Îți place vreun model din cele alese de mine ?

 

Deyutza

2 Comments

  1. foarte frumoase modelele,genul meu este mai sport asa ca prefer incaltaminte mai lejera ,nu tenesi ca nu imi plac dar adidasii imi plac si ma simt bine in ei,si sandale dar cu toc .A 2 pereche imi face cu ochiul,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.