Am nevoie de-un concediu

O excursie în Turcia, asta e tot ce vreau la ora actuală. M-am săturat de frig, m-am săturat de zăpadă și de vremea rea. Vreau să fie cald, vreau să stau la soare să mă prăjesc.

În Turcia am întâlnit cele mai multe grade și de asta m-am gândit la ea. Țin minte că pe la sfârșitul lunii iunie erau 49 de grade ziua la amiaz. Un termometru mare și gigant era la piscină și indica temperatura.

Ca și primite și ospitaliere pot zice că Turcia este net superioară Greciei și Bulgariei. Atât cât am vizitat eu, mi-a plăcut tare mult și după cum ziceam m-aș întoarce și mâine.

Turcia este un spațiu cosmopolit și variat, unde poți petrece o vacanță de neuitat. Opțiunile sunt variate, începând de la numeroasele hoteluri până la activitățile și serviciile de foarte buna calitate oferite pe tot parcursul sejurului. Potențialul turistic al acestei țări misterioase și atrăgătoare este atât de mare, încât cererea pentru aceasta destinație creste constant de la un an la altul. Tot mai mulți români îi aud că își petrec concediile, luna de miere,  sejururi de tratament sau chiar călătoriile de afaceri în această țară frumoasă.

Un sejur în Turcia

Mulți își doresc să ajungă în Turcia, și mulți și ajung. Adevărul e că ni

ci prețurile nu sunt foarte mari. Acum depinde și ce îți dorești, dar dacă nu ai pretenții foarte mari și îți iei bilete din timp atunci clar ai ocazia să vizitezi măcar o dată în viață Turcia.

Spre exemplu acum pe TezTour sunt reduceri și oferte Early Booking. Am văzut prețuri bune, având în vedere la ce facilități și mai ales la ceea ce oferă toate hotelurile turcești.

Drept vorbind la ei stelele pe care le au hotelurile chiar se respectă și 4 sau 5 stele chiar sunt și acolo ți se oferă toate facilitățile. După cum ziceam mai la început, eu una am fost încântată de serviciile lor, în comparație cu Grecia și Bulgaria. Nu zic e frumos peste tot, dar pe lângă ospitalitate în Turcia ai și ce vizita.

Mă gândesc la  Pamukkale,Muntele Nemrut, Moscheia Albastră sau Moscheia Hagia Sofia,ori multe alte obiective turistice și plaja frumoase.

Marele bazar din Istambul și el un loc care trebuie să îl vizitez și sper ca la următoarea vacanță în Turcia să reușesc.

Mai pe scurt vreau o excursie în Turcia cât mai curând. Chiar am nevoie de așa ceva, chiar dacă nu demult m-am întors dintr-un alt concediu.

Oricum până ajung din nou în Turcia, rămân și ascult această melodie Lost in Istambul. De câteva zile de când mi s-a făcut dor de Turcia ascult și melodia pe repet. 🙂

 

 

Sunt curioasă mai e cineva la același sentiment cu mine? Cine mai vrea în vacanță ?

Deyutza

3 Comments

  1. Vreau si eu in Turcia,nu am ajuns pana acum, si ne gandeam ca asta este o varianta buna pentru concediul de vara asa ca am inceput sa citim( si eu si sotul meu) cat mai mult despre aceasta tara si ceea ce ne poate oferi pentru o vacanta de neuitat !! Ma incurajeaza ceea ce ai zis ca preturile nu sunt de speriat,pentru ca este si asta un criteriu important in alegerea unei vacante !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.