Creative Nails Collab – #12 Flowers

Flower nails decals

Floricele pe câmpii hai să le-adunăm copii.Cam așa ar fi trebuit să fie vremea,dar din păcate e zăpadă,frig și nici urmă de floricele. Totuși noi vrem să invocăm primăvară cu astăzi cu floricelele noastre să o facem să vină cât ma curând.

Sper totuși ca luna Aprilie să fie diferită de Martie și sper ca totul să înverzească și să înflorească pentru că sincer m-am săturat.

Pe când s-au propus temele nu știam cum va fi vremea dar eu zic că e foarte bine așa cum e. Poate vede primăvara multe floricele și se îndură de noi 🙂

Eu m-am pregătit temeinic și mi-am luat de pe la începutul lunii Ianuarie un set de 50 de water decalsuri. Majoritatea sunt cu floricele și mi-au prins tare bine acum. Având o mulțime de flori mi-a fost greu dar într-un final am ales ceva.Adevărul e că am căutat ceva care să să potrivească cu oja de la Malika.

Am vrut să folosesc această ojă pentru că îmi era dor de ea, de pe la sfârșitul lunii octombrie nu am mai pus-o pe unghii. M-am gândit că un roșu vișiniu nu se potrivește bine cu floricelele dar și cu ”spiritul crăciunului”  :)). Da știu mă contrazic singură dar asta simt, vreau primăvara cald soare, dar când văd ce e afară mă gândesc instant la sărbătorile de iarnă. Colac peste pupăză în seara asta am mai văzut și reclama la Coca- cola, cea cu sărbătorile vin, sărbătorile vin ( știu că știi la ce mă refer ). Deci cum să mă împart că nu mai știu :)) .

Creative Nails Collab – #12 Flowers

Manichiura a decurs relativ simplu și rapid. Doar un strat din lacul de unghii de la Malika 666, pe 3 unghii am aplicat câte un decals cu floricele iar pe celelalte două am aplicat puțin glitter. Ei tocmai ce ziceam …am făcut așa o coproducție de mai mare frumusețea . 🙂

Hai că iar am vorbit mult și fără rost :). Nu te mai plictisesc și te las să vezi și restul fetelor cum vor ele să invoce primăvara. Eu una sunt tare curioasă, așa că iau fiecare blog în parte.

 

 1. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 2. Oana –http://oanaalex.ro/
 3. Deyutza- https://deyutza.ro/
 4. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
 5. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro
 6. Alina – http://alinapink.ro/
 7. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
 8. Cristina-https://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
 9. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
 10. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
 11. Andra Kat- http://andrakat.com

Deyutza

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.