Essence lansează ediția limitată de pensule ”girl squad”

În luna martie Essence  lansează o nouă colecție de pensule în ediție limitată. Din ce am văzut în poze, pensulele sunt foarte frumoase și foarte haioase.

Acestea se vor găsi exclusiv în magazinele DM iar prețurile lor sunt foarte bune.  Acestea încep de la 9,99 și nu costă mai mult de 19,99.

În această ediție limitată vor fi 9 pensule, un portfard foarte drăguț dar și o folie cu stickere pentru ați decora orice obiect de beauty.

 

Colecția de pensule GIRL SQUAD

1.Blending brush

Vrei un machiaj perfect? Această pensulă te ajută să îți combini culorile pe pleoapă și să rezulte un machiaj foarte frumos.

2.Angled smockey brush

Ești adepta smockey eyes? Atunci această pensulă este exact ceea ce cauți. Cu ajutorul ei poți să îți realizezi machiajul dorit fără greșeală. 🙂

3.Brow and liner brush

Și sprâncenele tale trebuie îngrijite și cosmetizate, de aceea trebuie să alegi această pensulă.

4.Eyeshadow brush

Dacă la început ți-am arătat o pensulă de blending, clar trebuia să fie și una pentru pleoape.Pentru un machiaj fără cusur o astfel de pensulă nu trebuie să lipsească. Dacă are și un design deosebit atunci cu atât mai puțin.

5.Define & fade lip brush

Cu această pensulă poți trasa un contur al buzelor perfect. Tot cu ea poți obține și un efect de ombre pe buze.Super, nu ??

6.Face perfector brusha

Această pensulă nici nu mai are nevoie de prezentare. Și aceasta este una din pensulele care nu trebuie să lipsească din colecția ta. Este o pensulă perfectă atât pentru pudră cât și pentru pentru fardul de obraz.

7.Highlighting and contouring brush

Această pensulă este o pensulă pentru profesioniste aș putea zice.  Nu oricine își face conturing dar la cât e de drăgută pensula clar trebuie să fie acolo la tine.

8.Concealer brush

Indiferente de textura corectorului pe care o folosești, această pensulă te poate ajuta să obții o aplicare foarte bună.

9.All-rounder cream brush

Această pensulă este unu multi funcțională aș putea zice. Perii săi sunt concepuți în așa fel încât să nu absoarbă mult produs și de aceea este perfectă pentru orice consistență de produs.

 

Cam acestea sunt cele 9 pensule drăguțe iar cel de mai jos este frumușelul portfard  în care poți pune pensulele.

 

Care este pensula ta preferată? De care ai nevoie cel mai mult ?

 

Deyutza

7 Comments

  1. Este intradevar haios design-ul pensulelor. Cred ca am sa-mi iau si eu doua de care am nevoie.

  2. arata super interesant ,chiar haioase unele si cred ca sunt si foarte bune ,eu una nu am incercat aceste pensule

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.