De unde îmi iau decorațiuni pentru casă

Nu știu dacă știi dar  ador decorațiunile. E bai dacă intru într-un magazin e bai 🙂 și de multe ori încerc să le evit. Totuși atunci când intru într-un magazin trebuie neapărat să ies cu ceva. Ador decorațiunile de casă, ador stickerele de perete,ador tot ce ține de amenajarea casei.

Și pentru că îmi plac atât de mult astfel de accesorii și pentru că am văzut că sunt și pe Rosegal, m-am gândit să îmi iau câte ceva. Pentru că după Paști vrem să facem câteva modificări și renovări prin casă,m-am gândit să i-au ceva care să îmi înfrumusețez sufrageria și nu numai.

 Pe Rosegal găsesc cele mai frumoase stickere de perete

Pentru că nu am un ceas în sufragerie, doar pe cel de la receiver m-am decis să îmi pun unul mare pe perete.  Acest ceas de perete  mi se pare perfect pentru ceea ce vreau eu. Nici nu e scump e undeva al 15-16 $,un preț foarte bun.

 

De cum am văzut aceste stikere mi-au plăcut tare mult. Mi se par atât de haioase și chiar mi-aș pune astfel de acțibilduri la fiecare întrerupător. Sunt o mulțime de modele și am de unde alege. Uite cât e de drăguță această domnișoară.

 

Sau Mary Poppins, ce frumos își ia ea zborul. Iar partea bună e că aceste stickere nu costă mai mult de 2-3$.

Pentru bucătărie mi-aș schimba stickerele pe care le am momentan și l-aș pune pe acesta. Mi se pare foarte explicit și exact ce trebuie pentru o bucătărie.

 

Iar pentru holul de la intrare sigur mi-aș pune acest sticker Welcome to our home.

Nu costă  decât 3,5 $ și măsoară 23/58 cm, destul de mărișor zic eu.

 

Cu greu mi-am făcut un mic wishlist, dar clar acesta nu rămâne bătut în cuie. Trebuie să dau o comandă neapărat. De data aceasta las hainele deoparte și îmi iau multe decorațiuni pentru casă.

Tu ai cumpărat până acum decorațiuni de pe Rosegal sau de pe alt site asemănător? Cum ți se par,raport calitate preț ? Eu n-aș fi la prima comandă de așa ceva și asta înseamnă că mi-au plăcut.

 

Deyutza

5 Comments

  1. Am stickere numai in camera baiatului pentru ca el este fan, pe mine nu ma incanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.