Ce am primit/ cumpărat în luna Februarie

Cam târziu public această postare însă am avut din nou ceva probleme cu pozele. Nu știu ce s-a întâmplat dar din nou m-am trezit cu desktop-ul gol. Nu îmi salvasem nicăieri pozele și tot ce aveam am descărcat acolo 🙂  Surpriză mare am avut când am vrut să editez pozele și nu aveam ce. E a doua oară când pățesc asta și a treia sigur nu va mai fi :).

Am recuperat ceva poze însă nu pe toate așa că atât am atât îți arăt.

O scurtă și rapidă vizită în DM s-a lăsat cu:

  • 2 măști șervețel de la Garnier.
  • 1 spumă de mâini de la Balea
  • Un deo stick de la Dove.

Aceste cumpărături le-am făcut în 5 minute :)) Nu am avut timp de stat pe acolo,pierdeam trenul, dar chiar nu puteam să fi ajuns prin mall și să nu iau ceva din DM. :))

 

În scurtul meu concediu din Italia mi-am luat câteva chestiuțe. Sincer acestea nu erau în plan,dar pentru că mi-am uitat acasă câteva lucruri esențiale am fost nevoită să le cumpăr. Pe lângă cele 3 produse am mai avut și un balsam de buze de la Maybeline însă nu știu ce am făcut cu el. Nu îl mai găsesc, cred că l-am pierdut prin avion, tren pe undeva … că nu l-am găsit în nici unul din buzunarele hainelor cu care am fost.

În acest concediu am fost doar cu bagaj de mână și nu am vrut să cheltuii bani pe cosmetice sau alte chestii pe care le-aș fi găsit și aici. Totuși am văzut gel de duș spumă de la Nivea dar și șampon micelar mi-ar fi plăcut să le testez însă având bagaj de mână n-am putut căra prea multe lichide și aceste produse erau doar în cantități de 250 sau 400ml.

Poate data viitoare 🙂 Totuși pentru că mi-am uitat creionul de sprîncene,demachiantul și cream de mâini, am fost nevoită să fac mici cumpărături. Cred că vre0 10 euro am cheltuit pe tot ce mi-am luat personal pentru mine. Restul i-am investit în cultură :)) muzee, vizite, mâncăruri….

Pe la sfârșitul lunii februarie mi-am luat cele 2 reviste cu cadouri. Am povestit deja despre ele pe blog. Dacă te interesează subiectul, poți găsi detalii în Reviste cu cadou luna martie

Comanda mea Avon și Oriflame

Comanda mea Avon în luna februarie a fost una mult mai mare, pentru că luasem și câteva cadouri pentru cei dragi. Între timp am oferit produsele și cum poze nu am mai avut astăzi mă prezint cu doar atât. Asta e tot ce mi-a mai rămas din toate cele cumpărate.

 

De la oriflame de data asta nu mi-am luat decât un parfum. Parfumul este o apariție nouă, și mi-a plăcut mult modul de prezentare. Este primul parfum cu pulverizator de acest gen și sunt încîntată de el. Eu l-am luat cu 50 de lei parcă, dar mereu sunt oferte bune în catalog.

Tot la capitolul diverse, mi-am luat un gel de duș de la Yves Rocher cu nuci de macadamia. Parcă îmi place mai mult  decît cel cu aromă de cafea, cu toată că nici acela nu e de dat la o parte.

Mi-am mai luat și o eșarfă nouă.Mi-a plăcut mul culoarea, e așa plăcută și cred că o voi purta destul de mult când se mai încălzi  afară.

Rujul mat de la Golden Rose îl am pe wishlist de mult timp. Aveam deja 3 rujuri mate de la 3 branduri diferite și trebuia să îl am și pe acesta. N-aș putea spune decât ”vis împlinit” 🙂  și faptul că m-a uimit acest produs.

La categoria ce am primit luna aceasta nu am decât o mică atenție din parte Oanei Alexandru. Femeia asta este deosebită și chiar merită tot binele din lume. Oana mi-a trimis unul dintre noile rujuri de la Yves Rocher  dar și o loțiune de corp cu aromă de fructe de pădure. În plus mi-a pus și o brățărică mărțișor pe care recunosc  că o port și acum.

Mulțumesc mult Oana !!!

 

Cam asta e tot ce am primit/ cumpărat în luna februarie.  Pentru martie nu știu ce va fi pentru că momentan nu am făcut foarte multe cumpărături.

 

Tu ce ți-ai mai cumpărat frumos ?

Deyutza

4 Comments

  1. Putintele produse ce s-a intamplat ,si eu imi fac cumparaturile in Dm ,au produse de calitate,preturi acceptabile ,deodorantele si gelurile de dus sunt super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.