Top 3 produse preferate Melkior

Este luni deci continuăm seria Top 3. Astăzi top este despre produsele Melkior. Acest  brand  este unul dintre preferatele mele și de fiecare dată aici am găsit doar produse de calitate care nu m-au dezamăgit.

Pentru că de din clipa în care le-am descoperit am vrut să îmi măresc colecția cu mai mult și mai mult, am ajuns să am câteva produse bune. Cele pe care le-am selectat astăzi sunt produsele pe care el folosesc cel mai des. Am zis că e top 3 și eu am 4 produse.Nu știu dacă înseamnă că am trișat sau nu dar pe unul din cele 3 locuri am pus creioanele khol. Nu m-am putut să mă hotărăsc doar la unul așa că le-am pus pe ambele.

Au o consistență foarte cremoasă , sunt rezistente și culorile sunt foarte intense. Le folosesc destul de des și cred că pe vară am să încerc și alte nuanțe mai ”colorate” .

Top 3 produse Melkior

Un alt produs care îmi place și care cred că face minuni este diluantul pentru lacul de unghii. Nu știu cum am putut trăii fără el, până acum :)) . Bine nu e un produs care să îl folosesc zilnic sau sau fie ceva indispensabil însă e foarte util. Recunosc că acum mulți ani atunci când mi se îngroșa o ojă o diluam cu acetonă. Atunci credeam că fac bine, acum știu că greșeam și de asta sunt tare încântată de acest produs. Prețul acestui dizolvant nu e mare, doar 25 de lei, un preț bun zic eu mai ales dacă salvezi și ceva lacuri de unghii.

Cel de-al 3lea produs care îmi place și de care m-am îndrăgostit este Matte stain-ul. Nu pot spune că în acest top este le locul 1 sau pe locul 3 însă pot spune că îmi place mult.

Am deja un review la acest matte stain , îl găsești pe blog.Până una alta pot să îți zic doar că e un ruj mat, rezistent și într-o culoare foarte frumoasă.  Adevărat prețul puțin mai piperat însă eu zic că îți merită fiecare bănuț. În plus  se poate cumpăra chiar și la reducere sau poți profita de diferite oferte.

După cum ziceam greu mi-a fost să aleg doar 3 produse.Melkior au produse bune și în acest top pot intra și fardurile,lacurile de unghii și chiar mascara.

Iar ca o concluzie nu pot spune decât că îmi plac mult produsele Melkior și vreau mai multe și mai multe 🙂

Ție îți plac produsele Melkior ?Care e produsul preferat ?

Deyutza

28 Comments

  1. Lip Stain-urile de la Melkior sunt si preferatele mele de la ei. Eu as mai adauga si fardurile de ochi si un iluminator superb pe care il am in colectia mea. 😀

  2. De la Melkior imi plac foarte mult fardurile de pleoape, care sunt foarte pigmentate si persistente! Totodata au si un pret atragator mai mereu.

  3. Dialuantul pentru lacul de unghii este foarte util. Vital sau nu, el ne asigura confortul si da, uneori se intampla sa nu putem trai fara unele produse cosmetice.

  4. Sunt bune produsele Melkior , un creion, rimel și ruj … poți avea un make-up superb de zi .

  5. Si mie imi plac creioanele de ochi de la Melkior. Rezista foarte bine pe parcursul zilei si au pigmenti puternici. Eu il folosesc vara si pe cel albastru. In rest, pe cel negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.